Artikel top billede

Peter Warnøe fyret fra direktørpost i Nordic Eye Invest

Lars Tvede har valgt at fyre Peter Warnøe som direktør for kapitalfonden Nordic Eye Invest. Warnøe afviser at være blevet fyret, men Lars Tvede bekræfter at Peter Warnøe ikke længere er på posten.

Striden mellem de to it-investorer Lars Tvede og Peter Warnøe har udviklet sig endnu engang efter, at Warnøe er blevet fyret som direktør for kapitalfonden Nordic Eye Invest.

Fyresedlen kommer fra Lars Tvede, der er hovedaktionær i selskabet, skriver Berlingske.

"Nordic Eye Invest er et skuffeselskab med én ansat, som har en meget simpel opgave, nemlig at modtage nogle penge og så fordele dem til ganske få mennesker. Under Peters ledelse som direktør og bestyrelsesformand er der sket en række transaktioner i selskabet, som er problematiske," siger Lars Tvede til avisen.

Læs også: Lars Tvede stævner kapitalfonden Nordic Eye efter bittert magtopgør med Peter Warnøe

Peter Warnøe afviser over for Berlingske at være blevet fyret. Han mener, at der er tale om en udvidelse direktørposten fra én til to. Den nye direktør for selskabet, Christian Scherfig, bekræfter dog også at Warnøe ikke længere er direktør.

Striden mellem de to kendte investorer kom efter anklager mod Peter Warnøe for muligt underslæb og misbrug af penge.

Herefter valgte Peter Warnøe at smide Lars Tvede ud fra flere poster i kapitalfonden.

Læs også: Lars Tvedes slagsmål med Peter Warnøe om Nordic Eye fortsætter: Mulig retssag på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere