Artikel top billede

Stort nedbrud: Slack nede i flere timer

Den populære chat- og samarbejdstjeneste brændte sammen i løbet af natten.

13. maj klokken 01:32 begyndte tingene at gå i sort hos chat- og samarbejdstjenesten Slack, som skulle se tjenesten være offer for et flere timer langt nedbrud. Da begyndte tjenesten at figurere på Downdetectors oversigt over hjemmesider og tjeneste med problemer. Både mobil- og desktop-versioner af Slack-programmet var berørt, skriver The Verge.

Senere på natten eskalerede situationen, og en halv time senere, oplyste selskabet på sin status side, at Slack-tjenesten ikke er tilgængelig.

Klokken 02.43 meldte selskabet, at dele af driften igen er blevet oprettet. Der skulle dog gå næsten to timer til, før tjenesten igen fungerede som normalt.

”Vi har nu genoprettet servicen helt og alle skulle kunne få forbindelse til Slack nu. Oplever du fortsat problemer, så kontakt os hos feedback@slack.com,” lyder sidste statusmeddelelse fra selskabet, der blev udsendt klokken 04:26.

Tjenesten, som er blevet ekstra populær i takt med at corona-pandemiens har sendt mange ansatte til hjemmekontoret, har igennem flere uger i marts måned talt omkring 10 procent flere brugere hver uge, noterer Forbes.

I samme periode oplevede Microsoft konkurrerende tjeneste, Teams, et stort sammenbrud over hele Europa.

Læs også: Nedbrud: Microsoft Teams brænder sammen over hele Europa
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere