Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Nedbrud: Microsoft Teams brænder sammen over hele Europa

Brugere af Microsofts chat- og samarbejdsprogram Teams oplever driftsforstyrelser flere steder i Europa.

Samarbejdsprogrammet fra Microsoft, Teams, har været ude for flere timers nedbrud rundt om i Europa.

Det skriver netmediet The Verge.

App’en som tages flittigt i brug i disse dage, hvor coronavirus-krisen gør, at virksomheder kloden over sender ansatte hjem, for at mindske smittefare.

På Microsofts Office 365-Twitter-konto, melder selskabet siden formiddagen mandag 16. marts om flere problemer med både chat-, sign-in og service-funktioner i programmet.

Efter klokken 13 meddeler Microsoft på selvsamme kanal, at problemerne er løst ovenpå omkring to timer med sporadisk nedetid for tjenesten.

Det er anden gang i år, at brugere af Microsoft-tjenesten oplever driftsforstyrelser. Seneste stor udfald kom februar, hvor tjenesten blev sendt til tælling i tre timer på grund af fejl i SSL-certifikater.

Se også: Få styr på hjemmekontoret: Her er fem ting du skal sikre, når corona sender dig i karantæne
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere