Artikel top billede

Få input til din cloud-strategi i ny podcast fra Computerworld: Denne gang med Per Falck Jensen fra itelligence

Med en ny sponseret podcast-række om cloud-strategi sætter Computerworld sammen med IBM fokus på de strategiske teknologivalg som cloud indbærer. Lyt til første episode lige her.

Digitalisering har aldrig været så vigtigt som nu. Og har aldrig haft potentialet til at skabe så positive forandringer som nu.

Alligevel slås mange virksomheder stadig med den ophobede it-gæld – en gæld der betyder at både hardware og software ofte står i vejen for forretningens ønske om en hurtige og mere omfattende digitalisering.

Hver virksomhed eller organisations udfordringer er unikke, men ofte er det ønsker til skalering, deling af data, udviklingshastighed og produktudvikling som de ældre løsninger blokerer for.

Det betyder dog ikke at de strategiske it-valg er nemmere. Tværtimod.

For med de nyere løsninger følger en række afgørende beslutninger om cloud-strategi, fremtidens it-setup – inklusiv bemanding - og hvordan du bedst muligt udnytter de nye muligheder i forretningen.

Derfor har IBM og Computerworld skabt Next Step – en podcast om cloud-strategi.

Værter på podcasten er Lars Jacobsen, chefredaktør på Computerworld og Henrik Bodskov, som er administrerende direktør for IBM Danmark.

I hver episode vil en gæst med særlig indsigt i de mange og svære beslutningsprocesser, som cloud også indebærer, derfor dele ud af deres viden – så du kan lære af deres valg og fravalg.

I denne første episode er gæsten direktør for itelligence i Danmark, Per Falck Jensen.

Husk du kan abonnere på Next Step på iTunes (link) eller RSS (link)