Artikel top billede

Dinero og Billy blandt de første til at anvende ny EU-regler om open banking

De danske regnskabsselskaber Dinero og Billy er blandt de første til at tage nye EU-regler om Open Banking til sig.

Regnskabsselskaberne Dinero og Billy er blandt de første selskaber uden for den etablerede bankverden, der for alvor har taget de nye EU-regler om Open Banking til sig, skriver Børsen.

Det betyder, at de med kundernes tilladelse får adgang til kunderne bankkonti, hvorfra de automatisk kan betale regninger.

Dette har mange banker allerede taget til sig.

Og ifølge avisen er selskaber som Dinero og Billy oplagte som selskaber, der kan få glæde af open banking.

Hos Dinero fortæller direktør David Andersen, at drømmen altid har været at kunne automatisere regnskaber.

“Nu har vi en model, hvor vi kan få data direkte og automatisere regnskaber og regnskabsprocesser ud fra de data. Nu kan vi frigøre brugernes tid til at lave forretning i stedet for regnskab,” siger han til avisen.

Dinero fortalte for flere år siden Computerworld om mulighederne med de åbne API'er, som er blevet virkelighed med EU-direktivet PSD2.

Det kan du læse mere om her: Nye regler tvinger bankerne til at åbne for API'er: It-firmaer kan få direkte adgang til dine bankdata.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere