Artikel top billede

Dinero og Billy blandt de første til at anvende ny EU-regler om open banking

De danske regnskabsselskaber Dinero og Billy er blandt de første til at tage nye EU-regler om Open Banking til sig.

Regnskabsselskaberne Dinero og Billy er blandt de første selskaber uden for den etablerede bankverden, der for alvor har taget de nye EU-regler om Open Banking til sig, skriver Børsen.

Det betyder, at de med kundernes tilladelse får adgang til kunderne bankkonti, hvorfra de automatisk kan betale regninger.

Dette har mange banker allerede taget til sig.

Og ifølge avisen er selskaber som Dinero og Billy oplagte som selskaber, der kan få glæde af open banking.

Hos Dinero fortæller direktør David Andersen, at drømmen altid har været at kunne automatisere regnskaber.

“Nu har vi en model, hvor vi kan få data direkte og automatisere regnskaber og regnskabsprocesser ud fra de data. Nu kan vi frigøre brugernes tid til at lave forretning i stedet for regnskab,” siger han til avisen.

Dinero fortalte for flere år siden Computerworld om mulighederne med de åbne API'er, som er blevet virkelighed med EU-direktivet PSD2.

Det kan du læse mere om her: Nye regler tvinger bankerne til at åbne for API'er: It-firmaer kan få direkte adgang til dine bankdata.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere