Artikel top billede

Googles kontorer åbner varsomt op – kun 10 procent vender tilbage i første ombæring

Google meddeler, at der kun er begrænset brug for medarbejdere på selskabets kontorer. I stedet får alle Google-ansatte en pose penge til at forbedre hjemmekontoret.

Googles moderselskab, Alphabet Inc., føjer sig nu til listen af tech-giganter, der detaljerer hvordan genåbningen af koncernens kontorer skal foregå.

Efter udmeldinger fra Twitter og Facebook, oplyser Alphabet hvordan kontorerne langsomt vil genåbnes over de kommende tre måneder, skriver Reuters.

I første ombæring bliver det kun 10 procent af staben, der kan vende tilbage frem til 6. juli. Derefter vil Google og sine søsterselskab gradvist at udnytte op til 30 procent af koncernens kontorkapacitet, lyder det.

Mens mange medarbejdere kan se frem til flere måneder ved hjemmekontoret, lader Google hver ansat få et beløb svarende til 1.000 dollar, godt 6.800 kroner, til indkøb af udstyr til at ekvipere hjemmearbejdspladsen.

Officielt lyder det samtidigt, at der kun er en begrænset del af staben, der er behov for på selskabets matrikel og at ansatte kun vil vende tilbage i et begrænset omfang efter rotationsprincipper.

Både Twitter og Facebook har tidligere på måneden meddelt, at flere ansatte vil få mulighed for at arbejde hjemmefra permanent, mens kontoret langsomt vil åbne dørene for selskabets ansatte.

Læs også: Facebook-ansatte kan forlade Silicon Valley og arbejde permanent hjemmefra - men det kan betyde mindre løn




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere