Artikel top billede

Googles kontorer åbner varsomt op – kun 10 procent vender tilbage i første ombæring

Google meddeler, at der kun er begrænset brug for medarbejdere på selskabets kontorer. I stedet får alle Google-ansatte en pose penge til at forbedre hjemmekontoret.

Googles moderselskab, Alphabet Inc., føjer sig nu til listen af tech-giganter, der detaljerer hvordan genåbningen af koncernens kontorer skal foregå.

Efter udmeldinger fra Twitter og Facebook, oplyser Alphabet hvordan kontorerne langsomt vil genåbnes over de kommende tre måneder, skriver Reuters.

I første ombæring bliver det kun 10 procent af staben, der kan vende tilbage frem til 6. juli. Derefter vil Google og sine søsterselskab gradvist at udnytte op til 30 procent af koncernens kontorkapacitet, lyder det.

Mens mange medarbejdere kan se frem til flere måneder ved hjemmekontoret, lader Google hver ansat få et beløb svarende til 1.000 dollar, godt 6.800 kroner, til indkøb af udstyr til at ekvipere hjemmearbejdspladsen.

Officielt lyder det samtidigt, at der kun er en begrænset del af staben, der er behov for på selskabets matrikel og at ansatte kun vil vende tilbage i et begrænset omfang efter rotationsprincipper.

Både Twitter og Facebook har tidligere på måneden meddelt, at flere ansatte vil få mulighed for at arbejde hjemmefra permanent, mens kontoret langsomt vil åbne dørene for selskabets ansatte.

Læs også: Facebook-ansatte kan forlade Silicon Valley og arbejde permanent hjemmefra - men det kan betyde mindre løn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Årets CISO 2021

I både offentlige og private organisationer er der behov for at uddanne, rekruttere og fastholde de bedste it-sikkerhedsfolk, fordi sikkerhedsudfordringerne konstant forandres. Derfor sætter vi fokus på best practice inden for it-sikkerhed, og vi vil samtidig fremhæve de personer i Danmark, der gør et ekstra stykke arbejde for at styrke den digitale sikkerhed. Vi hylder derfor årets CISO 2021 på denne konference.

05. oktober 2021 | Læs mere


Dynamics Excellence Day 2021 - indblik, best practice og øget værdi

Med Microsoft Dynamics 365 er Microsoft rykket mod skyen og har fuld integration til både Dynamics, CRM, Office 365, Power BI og Cortana. Det giver utrolig mange muligheder, hvis du griber det rigtigt an. Vi sætter fokus på værdiskabelse og forbedring for både nuværende og nye Dynamics-brugere.

07. oktober 2021 | Læs mere


CISO Trends 2021: Sikkerhed, trusler og strategi

Vi kan ikke komme uden om, at CISO'ens rolle bliver mere og mere markant i de fleste organisationer grundet det evigt omskftelige trusselsbillede. It-sikkerhed er forlængst blevet en forretningskritisk disciplin, hvor dele af og hele organisationer kan blive lagt ned af at enkelt angreb. Derfor ser vi nærmere på det overordnede trusselsbillede, og hvordan CISO'erne konstant skal være på vagt over for nye trusler.

12. oktober 2021 | Læs mere