Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

Googles kontorer åbner varsomt op – kun 10 procent vender tilbage i første ombæring

Google meddeler, at der kun er begrænset brug for medarbejdere på selskabets kontorer. I stedet får alle Google-ansatte en pose penge til at forbedre hjemmekontoret.

Googles moderselskab, Alphabet Inc., føjer sig nu til listen af tech-giganter, der detaljerer hvordan genåbningen af koncernens kontorer skal foregå.

Efter udmeldinger fra Twitter og Facebook, oplyser Alphabet hvordan kontorerne langsomt vil genåbnes over de kommende tre måneder, skriver Reuters.

I første ombæring bliver det kun 10 procent af staben, der kan vende tilbage frem til 6. juli. Derefter vil Google og sine søsterselskab gradvist at udnytte op til 30 procent af koncernens kontorkapacitet, lyder det.

Mens mange medarbejdere kan se frem til flere måneder ved hjemmekontoret, lader Google hver ansat få et beløb svarende til 1.000 dollar, godt 6.800 kroner, til indkøb af udstyr til at ekvipere hjemmearbejdspladsen.

Officielt lyder det samtidigt, at der kun er en begrænset del af staben, der er behov for på selskabets matrikel og at ansatte kun vil vende tilbage i et begrænset omfang efter rotationsprincipper.

Både Twitter og Facebook har tidligere på måneden meddelt, at flere ansatte vil få mulighed for at arbejde hjemmefra permanent, mens kontoret langsomt vil åbne dørene for selskabets ansatte.

Læs også: Facebook-ansatte kan forlade Silicon Valley og arbejde permanent hjemmefra - men det kan betyde mindre løn
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere