Inde i maskinen podcast:Microsoft har store planer for Windows 10 efter sommeren

Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

EU klar med kæmpeplan til 750 milliarder euro til genopretning: Flere store it-initiativer på vej - se dem her

EU er klar med en kæmpeplan for genopretning af Europa i kølvandet på corona-krisen. Tech-sektoren kommer til at spille en afgørende rolle. Se her, hvad EU er på vej med inden for digitalisering.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se it-områderne i EU's store genopretningsplan.
  • Se hvad EU særligt vil satse på på it-området
860
4:30 min
Tech-sektoren og digitalisering kommer til at spille en afgørende rolle for genopretningen af Europa efter den drastiske nedlukningen i de seneste måneder, der har kostet dyrt.

Det fremgår tydeligt af den nye plan, som EU-Kommissionen netop har barslet med og som involverer en enorm investeringspulje på 750 milliarder euro, som EU har afsat til genopretningen.

Her opridser EU-Kommissionen i hovedtræk den overordnede kurs, som EU-landene i fællesskab skal slå ind på for igen at få gang i samfund og økonomier.

EU ønsker her at udnytte corona-krisen som springbræt til at sætte yderligere skub i digitaliseringen af Europa. Det skal hjælpe det nødlidende erhvervsliv overalt i Europa til at komme på fode igen.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Glem Tesla for en stund: Polestar 2 har det, der skal til for at blive danskernes elbils-favorit

Artikel teaser billede 1 Premium-indhold

Efter Microsofts løfte om at holde data i Europa: "Der falder et stengærde af bekymring fra hjerterne hos alle europæiske dataansvarlige"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

NNIT lægger kriseår bag sig: Skal ansætte 450 nye medarbejdere i år

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

André Rogaczewski om at udvikle corona-apps til det offentlige: Det er øretævernes holdeplads - du skal ikke gøre det for pengenes skyld

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM indfører ny betalingsmodel for mainframes for anden gang på 20 år: Skal være mere ‘cloud-agtig’


CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.