Stifter bliver arbejdende bestyrelsesformand:Michael Holm stopper som direktør for Systematic

Artikel top billede

(Foto: Kim Stensdal)

EG køber stor nordisk software-virksomhed

Norske Hano er nu blevet opkøbt af danske EG for et ukendt beløb. Dermed styrker EG sin position på markedet for sundheds-it.

Den danske it-virksomhed EG har opkøbt den norske softwarevirksomheden Hano, der med 3.500 kunder er en af de førende norske it-virksomheder med fokus på sundhed og velvære.

Det oplyser EG i en pressemeddelelse.

”Hano AS har en stærk position på markedet, som virksomheden har bygget op over de seneste tyve år. Med opkøbet viser vi i EG, at vi committer os til at være nummer ét og levere de bedste branchespecifikke it-løsninger i Skandinavien. Dette er vores femte opkøb på under tolv måneder, og norske Hano styrker klart vores position inden for sundhed og velvære på det skandinaviske marked,” siger EG’s administrerende direktør Mikkel Bardram ifølge en pressemeddelelse.

Hano er leverandør af it-systemer til terapeuter, hudplejere, alternative behandlere, sport, autoværksteder og detailhandel. Derudover har selskabet også udviklet Norges største system til til booking af frisør-tider.

EG står også bag det danske system til booking af frisørtider, Hairtools, og EG er ligeledes leverandør af systemer, der bruges af læger, psykologer, kiropraktorer, fodterapeuter og andre behandlere.

I pressemeddelelsen oplyser EG, at opkøbet af Hano betyder, at selskabet nu er kommet et skridt tættere på et mål om at blive Skandinaviens førende leverandør af branchespecifik software.

”EG er uden tvivl den bedste fremtidige ejer for Hano. Vi deler de samme værdier og det samme fokus, og det har været en let og ligefrem proces at blive en del af EG,” siger Erik Bjønnes, medstifter af Hano, ifølge en pressemeddelelse.

EG har overtaget Hano AS den 29. maj 2020, og de to selskaber oplyser ikke salgsprisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere