Artikel top billede

EG køber stor nordisk software-virksomhed

Norske Hano er nu blevet opkøbt af danske EG for et ukendt beløb. Dermed styrker EG sin position på markedet for sundheds-it.

Den danske it-virksomhed EG har opkøbt den norske softwarevirksomheden Hano, der med 3.500 kunder er en af de førende norske it-virksomheder med fokus på sundhed og velvære.

Det oplyser EG i en pressemeddelelse.

”Hano AS har en stærk position på markedet, som virksomheden har bygget op over de seneste tyve år. Med opkøbet viser vi i EG, at vi committer os til at være nummer ét og levere de bedste branchespecifikke it-løsninger i Skandinavien. Dette er vores femte opkøb på under tolv måneder, og norske Hano styrker klart vores position inden for sundhed og velvære på det skandinaviske marked,” siger EG’s administrerende direktør Mikkel Bardram ifølge en pressemeddelelse.

Hano er leverandør af it-systemer til terapeuter, hudplejere, alternative behandlere, sport, autoværksteder og detailhandel. Derudover har selskabet også udviklet Norges største system til til booking af frisør-tider.

EG står også bag det danske system til booking af frisørtider, Hairtools, og EG er ligeledes leverandør af systemer, der bruges af læger, psykologer, kiropraktorer, fodterapeuter og andre behandlere.

I pressemeddelelsen oplyser EG, at opkøbet af Hano betyder, at selskabet nu er kommet et skridt tættere på et mål om at blive Skandinaviens førende leverandør af branchespecifik software.

”EG er uden tvivl den bedste fremtidige ejer for Hano. Vi deler de samme værdier og det samme fokus, og det har været en let og ligefrem proces at blive en del af EG,” siger Erik Bjønnes, medstifter af Hano, ifølge en pressemeddelelse.

EG har overtaget Hano AS den 29. maj 2020, og de to selskaber oplyser ikke salgsprisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Få en drejebog til at gennemgå og prioritere jeres sikkerhedskontroller – og et overblik over den nye version af CIS-20
Markedet flyder over med sikkerhedsprodukter, og kompleksiteten gør sikkerhedsopgaven uoverskuelig. Få et værktøj, der hjælper jer med at gøre det nødvendige – hverken mere eller mindre. Læs her hvordan, du får prioriteret jeres sikkerhedskontroller.