Artikel top billede

TDC på vej med fiber-net til 3.000 adresser i Aarhus: Se dem her

TDC er på vej med gratis fiber-opkoblinger til 3.000 adresser i Aarhus.

TDC er på vej med gratis opkobling til fibernet til 3.000 adresser i Aarhus, der i den kommende tid vil blive tilbudt både gratis tilslutning med frit valg af internet-leverandør på fibernettet.

De 3.000 adresser kommer i kølvandet på de nuværende omkring 6.000 adresser i Aarhus, som TDC allerede har leveret det gratis fibernet til.

“Efterspørgslen efter fibernet i Aarhus er bestemt ikke blevet mindre, efter at vi begyndte vores udrulning tilbage i april 2019. Derfor er det naturligt for os at udvide udrulningen, og med 3.000 nye adresser, som kan få gratis tilslutning til lynhurtigt internet, yder vi et stærkt bidrag til fremtidssikringen af den digitale infrastruktur i Aarhus,” meddeler TDC i en udsendt meddelelse.

TDC oplyser, at det med det pågældende fibernet i første omgang vil blive muligt at opnå download-hastigheder på op til 1.000 Mbit/s.

Læs også:

Stor vækst i salget af lynhurtige fiberforbindelser - steg med 30 procent i 2019

TDC vurderer erstatningskrav mod Slagelse Kommune i fiberfejde

Slagelse Kommune rækker hånden ud til TDC trods stor fiber-konflikt: "Vi håber stadig TDC kommer tilbage"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere