Omsætningen vokser med 169 procent hos Zoom under coronakrisen

Coronakrisen giver kronede dage til videoværktøjet Zoom. Omsætningen er vokset med 169 procent i første kvartal, og selskabet fordobler samtidig forventningerne for omsætningen til hele året. Zoom forventer nu at omsætte for 12 milliarder kroner fremfor den tidligere melding på 6 milliarder kroner.

Mens coronakrisen har sendt virksomheder verden over i dyb krise, er fortællingen en anden for videoværktøjet Zoom, der oplever kronede dage på grund af det øgede behov for virtuelle møder.

De guldrandede tider afspejles i selskabets kvartalregnskab.

I årets første kvartal er selskabets omsætningen vokset 169 procent i forhold til samme periode i 2019.

Omsætningen for årets første tre måneder i 2020 er på 328,2 millioner dollar, svarende til omkring 2,2 milliarder kroner.

Og den voldsomme fremgang kan ligeledes ses i Zooms forventninger for resten af året.

Her fordobler selskabet nemlig forventningerne til omsætningen for hele året fra op mod 915 millioner dollar til op mod 1,8 milliarder dollar.

Det svarer til en forventet stigning fra 6 til 12 milliarder kroner.

Læs også: PFA forbyder brug af Zoom: Se CIO Morten Bruun Steiners it-sikkerhedsplan her

Her er kundetallene
Af regnskabet fremgår det, at Zoom nu har 769 kunder, der betaler 100.000 dollar over en et års periode.

Videotjenesten råder desuden over 265.400 kunder med mere end 10 ansatte.

Zoom vil dog ikke afsløre tallene for det samlede antal kunder.

Læs også:Zoom vil styrke sikkerheden for betalende kunderPremium
Skal du tage en Pro eller ej? Sådan vælger du imellem iPhone 12 og 12 Pro
Apples to iPhone-nyheder minder overraskende meget om hinanden. Der er dog væsentlige forskelle, som du skal være opmærksom på, når du vælger.
Computerworld
Det nye MitID er et tigerspring for bedre cybersikkerhed
Klumme: Det nye MitID er en enestående mulighed for et markant løft af it-sikkerheden i danske kommuner. Med baggrund i udfasningen af det nuværende NemID kan de samtidig forbedre og styrke deres it-systemers værn overfor cyberangreb.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Sådan sikrer du hovednøglen til jeres data
80% af alle ransomwareangreb skyldes misbrug af privilegerede brugeradgange. Ved at begrænse og overvåge adfærden på de privilegerede konti samt kontrollere mængden af tildelte rettigheder kan du mindske skaden ved hackerangreb mod din virksomhed og i visse tilfælde helt blokere dem. Internt kan du bruge kontrollen med brugeradgange til at dokumentere, hvem der bevæger sig i hvilke systemer, og hvad der foregår derinde. Privilegeret brugerstyring har de seneste to år stået øverst på Gartners Top10-liste over it-sikkerhedsprojekter, der bør få højeste prioritet. Alligevel er teknologien kun så småt ved at finde fodfæste i Danmark. Det kan viden om åbenlyse gevinster, relativ kort implementeringstid og yderst rimeligt budget være med til at ændre på. I dette whitepaper folder vi temaet privilegeret brugerstyring ud og placerer teknologien i det væld af prioriteringer, som CISO’en hver dag skal foretage.