Topnyhed:David Heinemeier Hansson vinder IT-Prisen 2023

Artikel top billede

På den nye portal Mit Overblik skal du kunne finde oplysninger om alt lige fra verserende sag om boligstøtte til aftaler med sagsbehandler i kommunen, lyder det fra Signe Caspersen, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Digitaliseringsstyrelsen: Sådan kommer du til at mærke effekten af ny økonomiaftale

En lang række digitaliseringsprojekter har fundet vej til den nye økonomiaftale mellem regeringen, KL og de danske regioner, og flere af projekterne kan være med til at påvirke danskernes kontakt med den offentlige sektor, vurderer Signe Caspersen, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i planerne for den offentlige it-portal Mitoverblik
  • Bliv klogere på de 13 nye signaturprojekter, der skal udbrede kunstig intelligent i kommunerne
738
3:45 min
Den helt nye økonomiaftale, der er blevet indgået mellem regeringen, KL og de danske regioner, kommer til at sikre en yderligere udbygningen af den nye offentlige it-portal Mit Overblik.

Dermed begynder en række af de sidste brikker at falde på plads for portalen, der i de kommende år udbygges gradvis frem mod 2024.

Ifølge Signe Caspersen, vicedirektør i Digitaliseringsstyrelsen, er Mit Overblik et af de projekter, som danskerne kommer til at opleve en mærkbar effekt af, når de i fremtiden skal interagere med den offentlige sektor.