Artikel top billede

Tre danskere anholdt for pirateri i stor international streaming-ring: Har tjent millioner

Politiet har anholdt tre danske mænd som led i en stor international aktion mod et netværk, der har solgt ulovlig streaming.

Bagmandspolitiet har anholdt tre danske mænd, som politiet mener har været med i en international ring, der har udbudt ulovlig tv-streaming til mere end to millioner kunder.

Det drejer sig om en 43-årig mand fra Hvidovre, en 46-årig mand fra Vejle og en 40-årig mand fra Billund.

De er blevet anholdt som led i en koordineret aktion, der også har ført til i alt 11 anholdelser i Danmark, Tyskland, Sverige og Spanien.

“Der er tale om et yderst professionelt, internationale netværk, der har tjent over 100 millioner kroner ved at tilbyde ulovlig og meget billig adgang til tv-kanaler, film samt populære streamingtjenester som Netflix, HBO og Amazon,” meddeler vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein i en udsendt meddelelse.

Ifølge Bagmandspolitiets efterforskning har netværket udbudt tv-pakker med adgang til 90 danske og 5.100 udenlandske tv-kanaler for blot 669 kroner om året.

Politiet meddeler, at de tre anholdte nu er blevet sigtet og løsladt efter afhøring, men at politiet har beslaglagt pc- og serverudstyr hos dem, som nu skal gennemgåes.

Ifølge Bagmandspolitiet er der samlet set under aktionen blevet beslaglagt udstyr, biler, penge, ure og andre værdier for 36 millioner kroner og lukket for 50 IP-adresser.

“Hvis prisen på en vare eller tjeneste lyder for god til at være sand, så bør man altid overveje, om der kan være ugler i mosen. Vi anbefaler, at man køber sin adgang til streaming hos de kendte udbydere – så er man sikker på, at man ikke støtter kriminelle netværk, men derimod de personer, der producerer indholdet på tjenesterne,” siger Michael Lichtenstein.

Du kan læse mere hos Anklagemyndigheden her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere