Artikel top billede

Tre danskere anholdt for pirateri i stor international streaming-ring: Har tjent millioner

Politiet har anholdt tre danske mænd som led i en stor international aktion mod et netværk, der har solgt ulovlig streaming.

Bagmandspolitiet har anholdt tre danske mænd, som politiet mener har været med i en international ring, der har udbudt ulovlig tv-streaming til mere end to millioner kunder.

Det drejer sig om en 43-årig mand fra Hvidovre, en 46-årig mand fra Vejle og en 40-årig mand fra Billund.

De er blevet anholdt som led i en koordineret aktion, der også har ført til i alt 11 anholdelser i Danmark, Tyskland, Sverige og Spanien.

“Der er tale om et yderst professionelt, internationale netværk, der har tjent over 100 millioner kroner ved at tilbyde ulovlig og meget billig adgang til tv-kanaler, film samt populære streamingtjenester som Netflix, HBO og Amazon,” meddeler vicepolitiinspektør Michael Lichtenstein i en udsendt meddelelse.

Ifølge Bagmandspolitiets efterforskning har netværket udbudt tv-pakker med adgang til 90 danske og 5.100 udenlandske tv-kanaler for blot 669 kroner om året.

Politiet meddeler, at de tre anholdte nu er blevet sigtet og løsladt efter afhøring, men at politiet har beslaglagt pc- og serverudstyr hos dem, som nu skal gennemgåes.

Ifølge Bagmandspolitiet er der samlet set under aktionen blevet beslaglagt udstyr, biler, penge, ure og andre værdier for 36 millioner kroner og lukket for 50 IP-adresser.

“Hvis prisen på en vare eller tjeneste lyder for god til at være sand, så bør man altid overveje, om der kan være ugler i mosen. Vi anbefaler, at man køber sin adgang til streaming hos de kendte udbydere – så er man sikker på, at man ikke støtter kriminelle netværk, men derimod de personer, der producerer indholdet på tjenesterne,” siger Michael Lichtenstein.

Du kan læse mere hos Anklagemyndigheden her.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere