Artikel top billede

SAP lyn-udviklede tysk corona-app: Nu er den allerede blevet downloadet 6,5 millioner gange på et døgn

"Det er en kæmpe succes," siger SAP's topchef om tysklands smittesporingsapp, der er blevet downloadet 6,5 millioner gange på 24 timer.

Den tyske smittesporings-apps Corona-Warn-App, der blev lanceret tirsdag, er i løbet af det første døgn blevet downloadet 6,5 millioner gange.

Det meddeleler den tyske it-gigant SAP’s topchef Christian Klein, ifølge Reuters.

Den tyske app er kommet til verden i et tæt samarbejde mellem netop SAP og teleselskabet Deutsche Telekom, der i løbet af seks uger har fået appen udviklet.

”Det er en kæmpe success, den skalerer, den er brugervenlig og den hjælper samfundet,” sagde Christian Klein ifølge Reuters i en video-briefing.

Et stort skridt i smittebekæmpelsen

Da appen blev lanceret tirsdag opfordrede de tyske myndigheder alle landets borgere til at downloade appen.

“Det er lille skridt for alle at downloade og bruge appen, men det er stort skridt i bekæmpelsen af smitten,” sagde den tyske politiker Helge Braun, der er minister for særlige opgaver og under coronakrisen har stået for koordinere indsatsen mellem den tyske regering og landets delstater.

Den tyske app er baseret på Google og Apples API, hvilket også er tilfældet for den tilsvarende danske app, der er udviklet Netcompany.

Den danske ventes at blive lanceret i løbet af de kommende dage.

Læs også: Nu er Tyskland klar med corona-app: “Det er et stort skridt i bekæmpelsen af smitten”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Tieto Denmark A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere