Artikel top billede

Preben Damgaard advarer mod færre investeringer: Risikoappetitten er blevet reduceret markant efter coronakrisen

Coronakrisen kommer til at få betydning for iværksætternes muligheder for at få ny kapital. Det mener it-investor Preben Damgaard der vurderer, at investorerne er blevet mere forsigtige.

Danske it-iværksættere skal kigge langt efter nye investeringer for tiden.

Coronakrisen rammer nemlig dansk erhvervsliv bredt og det gælder også for de mindre iværksættere, der er tvunget til at ændret deres fokus.

Det mener it-investor Preben Damgaard, der peger på, at coronakrisen har tvunget iværksættere til at skrue ned for vækstambitionerne, skriver Børsen.

“Skiftet sker, fordi kapitalen i hvert fald midlertidig er blevet mere forsigtig. Tidligere har der været en større risikoappetit hos investorerne, men den er reduceret lige nu,” siger it-iværksætteren Preben Damgaard, til avisen.

Stifter og administrerende direktør for anmelderportalen Trustpilot fortæller til Børsen, at coronakrisen har tvunget selskabet til at fyre 80 medarbejdere og reducere pengeforbruget "ganske voldsomt," for at fokusere på indtjeningen.

Læs også: Coronakrisen har udstillet den ringe digitalisering i mange virksomheder: “Jeg kender til arbejdspladser, hvor man har haft videokonferencer uden video”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere