Artikel top billede

Preben Damgaard advarer mod færre investeringer: Risikoappetitten er blevet reduceret markant efter coronakrisen

Coronakrisen kommer til at få betydning for iværksætternes muligheder for at få ny kapital. Det mener it-investor Preben Damgaard der vurderer, at investorerne er blevet mere forsigtige.

Danske it-iværksættere skal kigge langt efter nye investeringer for tiden.

Coronakrisen rammer nemlig dansk erhvervsliv bredt og det gælder også for de mindre iværksættere, der er tvunget til at ændret deres fokus.

Det mener it-investor Preben Damgaard, der peger på, at coronakrisen har tvunget iværksættere til at skrue ned for vækstambitionerne, skriver Børsen.

“Skiftet sker, fordi kapitalen i hvert fald midlertidig er blevet mere forsigtig. Tidligere har der været en større risikoappetit hos investorerne, men den er reduceret lige nu,” siger it-iværksætteren Preben Damgaard, til avisen.

Stifter og administrerende direktør for anmelderportalen Trustpilot fortæller til Børsen, at coronakrisen har tvunget selskabet til at fyre 80 medarbejdere og reducere pengeforbruget "ganske voldsomt," for at fokusere på indtjeningen.

Læs også: Coronakrisen har udstillet den ringe digitalisering i mange virksomheder: “Jeg kender til arbejdspladser, hvor man har haft videokonferencer uden video”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere