Artikel top billede

Preben Damgaard advarer mod færre investeringer: Risikoappetitten er blevet reduceret markant efter coronakrisen

Coronakrisen kommer til at få betydning for iværksætternes muligheder for at få ny kapital. Det mener it-investor Preben Damgaard der vurderer, at investorerne er blevet mere forsigtige.

Danske it-iværksættere skal kigge langt efter nye investeringer for tiden.

Coronakrisen rammer nemlig dansk erhvervsliv bredt og det gælder også for de mindre iværksættere, der er tvunget til at ændret deres fokus.

Det mener it-investor Preben Damgaard, der peger på, at coronakrisen har tvunget iværksættere til at skrue ned for vækstambitionerne, skriver Børsen.

“Skiftet sker, fordi kapitalen i hvert fald midlertidig er blevet mere forsigtig. Tidligere har der været en større risikoappetit hos investorerne, men den er reduceret lige nu,” siger it-iværksætteren Preben Damgaard, til avisen.

Stifter og administrerende direktør for anmelderportalen Trustpilot fortæller til Børsen, at coronakrisen har tvunget selskabet til at fyre 80 medarbejdere og reducere pengeforbruget "ganske voldsomt," for at fokusere på indtjeningen.

Læs også: Coronakrisen har udstillet den ringe digitalisering i mange virksomheder: “Jeg kender til arbejdspladser, hvor man har haft videokonferencer uden video”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere