Artikel top billede

Coronakrisen har udstillet den ringe digitalisering i mange virksomheder: “Jeg kender til arbejdspladser, hvor man har haft videokonferencer uden video”

Ifølge Navision-stifter og bestyrelsesformand i konsulentvirksomheden 7N Preben Damgaard er den manglende digitalisering blevet udstillet på mange arbejdspladser under coronakrisen.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Få indsigt i hvorfor Preben Damgaard mener, at nogle virksomheders og organisationers manglede digitale parathed er blevet udstillet under coronakrisen
  • Bliv klogere på, hvordan han mener, at coronakrisen vil påvirke efterspørgslen efter konsulentydelser
  • Få forklaringen på, hvorfor Preben Damgaard mener, at de næste måneder er et ideelt tidspunkt at foretage sine it-investeringer
959
5 min
Under coronakrisen har det ikke skortet på lovord om det høje digitaliseringsniveau i det danske samfund, der har gjort det muligt for virksomheder og offentlige ansatte at arbejde hjemme.

Men ifølge Preben Damgaard, der i dag er it-investor og bestyrelsesformand i konsulentvirksomheden 7N, er der også virksomheder, som er blevet hængt til tørre.

”Der er private og offentlige arbejdspladser, der blev udstillet, da vi alle begynde at arbejde hjemmefra. Pludselig stod det klart, at man nog

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

It-rigmanden Eugene Kaspersky tilbringer to tredjedele af sin tilværelse på rejse: "Den hvide verden i Sibirien er fantastisk"

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Peter Colsted ny formand for J.H. Schultz: Bliver selskabets fjerde bestyrelsesformand siden foråret

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Ny direktør for regnskabsprogrammet Billy: På disse områder er der plads til forbedring

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danske it-folk kræver hjemmearbejde: Her er Microsoft Danmarks nye principper for sine medarbejdere

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Styrelse vil købe IoT-enheder for 16 millioner kroner