Artikel top billede

Dansk iværksætter giver dig opskriften på et potentielt guldæg: Sådan får du succes med din digitale abonnementsforretning

I Sign up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning giver forfatter og iværksætter Andreas Dirksen sine erfaringer videre om, hvordan man starter og driver en forretning baseret en model, hvor kunderne helst skal vende tilbage måned efter måned.

Tilbagevendende kunder er de bedste kunder, og en abonnementsbaseret forretningsmodel er som bekendt et potentielt guldæg.

Allerbedst er det naturligvis, hvis kunderne er så glade for produktet eller service, at de fornyer deres abonnement måned efter måned eller år efter år.

Det er imidlertid, hvad mange har måttet sande gennem tiden, lettere sagt end gjort at nå så langt.

Det er emnet for Sign up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning, der er udgivet sidste år på forlaget People’s Press.

Fokus på danske forhold

Forfatteren er den danske iværksætter Andreas Dirksen, der selv har haft startet og drevet bogklub.

Derfor tager han i bogen også primært udgangspunkt i danske forhold, hvor megen international litteratur om emnet beskæftiger sig med forhold, der ikke helt let lader sig overføre til en lokal sammenhæng.

Sign Up kommer omkring en lang række emner og overvejelser af betydning for en abonnementsbaseret forretningsmodel – heriblandt prissætning samt afprøvning af ændringer i forretningsmodellen på tværs af større eller mindre dele af kundegruppen.

Titel: Sign up – sådan skaber du en succesfuld abonnementsforretning. Forfatter: Andreas Dirksen.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere