Artikel top billede

Microsoft fixer sårbarheder i Windows - udruller to nye sikkerhedsopdateringer

Ny Windows-sårbarhed bliver lappet med to nye opdateringer, som Microsoft netop har udrullet.

Tirsdag har Microsoft udrullet en ny sikkerhedsopdatering, der skal patche to sårbarheder i Microsoft Windows codec-biblioteket.

De to sårbarheder bliver af Microsoft adresseret med navnene CVE-2020-1425 og CVE-2020-1457.

Microsoft oplyser, at sårbarhederne påvirker brugere af Windows 10 og Windows Server 2019, og begge sårbarheder opstår, hvis brugeren åbner en specialdesignet billedefil, der har skadelig kode indbygget.

Ifølge Microsoft kan it-kriminelle udnytte sårbarhederne til at opnå adgang til informationer, der kan kompromittere deres systemer yderligere.

Læs også:Ny sårbarhed kan udnytte millioner af printere og routere til DDoS-angreb: Se listen over usikre enheder her

Opdateringen modtages automatisk

Opdateringen bliver udrullet via Windows Codec-biblioteket, og den bliver leveret via Micrsofts App Store og dermed ikke gennem en traditionel Windows Update.

”Kunderne behøver ikke at gøre noget aktivt for at modtage opdateringen,” oplyser Microsoft ifølge it-mediet ZDNet.

Microsoft-brugere som ønsker at modtage opdateringen øjeblikket kan dog vælge selv at checke for nye opdateringer I Microsofts App Store.

Læs også: Microsoft stopper for videresalg af Microsoft-licenser med lille ændring i produktvilkår
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere