Fortalt til: Lars Jacobsen

Mennesker i IT

Udgivet 15. juli 2020 kl. 09.40
Det vi allerede var i gang med inden corona-krisen, er det, vi kalder insight og foresight. Det har krisen bare forstærket.

Det er indsigt i, hvad det er, vores kunder har behov for af ordrer, hvordan leverancer fungerer, og om vi kan levere det, som kunderne kræver.

For det ikke altid vi kan levere. Nogle gang vil kunderne have mere smør, end vi har - og hvad gør man så? Og hvordan fordeler man så det, vi har?

Det her med at have noget indsigt er godt - men det går mere og mere til, at det skal være her-og-nu indsigt.

I gamle dage lavede man nogle rapporter, som man kunne præsentere på en powerpoint eller i PDF - og så kunne man sende det til de forskellige ledelseslag hver dag, hver uge eller hver måned.

Men vi går mere og mere over til, at det skal være her-og-nu-data som hver enkelt ledelseslag selv kan bore ned i og se, hvordan det går med deres leverance til Føtex, Bilka eller hvor end det er.

De kan se hvordan leverancerne fungerer lige her og nu i dag - i stedet for at man i morgen kan konstatere, at vi i dag måske ikke leverede alle de varer vi skulle.

Så det er bedre at vi i dag kan se, at den lastbil der er på vej ud til den, og den kunde måske ikke har alle varerne med. Så kan vi ringe til kunden inden og forklare, at vi ikke levere alt det de har bestilt på grund af X, Y eller Z - men at vi kan levere noget andet i stedet for.

Flere mennesker i IT Om mennesker i itPremium
Ny sikkerheds-formand vil skrive SMV’erne ind i den nationale cyberstrategi: Bare se, hvad der skete med SolarWinds
Interview. "Det kan ikke nytte noget, vi har god sikkerhed på infrastrukturen, hvis leverandørerne ikke har det.” Så enkelt er budskabet fra formanden i det nystiftede forum, Virksomhedsforum for Digital Sikkerhed, Tom Engly.
Computerworld
Nokia tog afsked med tusindvis af ansatte efter kæmpe nedtur: Sådan går det for dem i dag
Mere end 21.000 forlod Nokia under selskabets nedtur, som også ramte hårdt i Danmark. Nu har forskere undersøgt, hvordan det er gået for de tidligere Nokia-folk.
CIO
Podcast: Hos Viking Life-Saving Equipment er it gået fra at være backend til at være noget, som kunderne spørger aktivt efter
Podcast, The Digital Edge: Viking leverer en stadig større del af deres produkt som en tjeneste. Som en del af tjenesten tager Viking ansvar for sikkerheden ved at levere, dokumentere og vedligeholde det nødvendige sikkerhedsudstyr. Hør hvordan Henrik Balslev senior digital director hos Viking har løftet den opgave.
White paper
Ryk SAP-workloads i skyen – og tag alle de kendte fordele med
SAP-kunder verden over har gennem de seneste 15 år draget fordel af løsninger baseret på NetApps ONTAP-data management-platform. Herunder en mere sikker og stabil drift samt forenklet administration, hvilket er afgørende for at gennemføre projekter effektivt og for at reducere deres risikoprofil. Gennem de seneste år er det i høj grad også blevet muligt at rykke SAP-workloads i skyen, og det ønsker mange virksomheder rimeligvis at drage fordel af – men uden at sige farvel til mulighederne med NetApp ONTAP. I dette whitepaper stiller vi skarpt på mulighederne for at indarbejde NetApp Cloud Volumes ONTAP and Azure NetApp Files som del af en SAP-strategi baseret på Microsoft Azure.