Artikel top billede

Tesla runder 2.000 ladestationer - og har opladt danske biler til i alt 104 millioner kilometers kørsel

Teslas omfattende Supercharger-netværk har netop rundet 2.000 lokationer. Det giver elbilsfirmaet en fordel i en tid hvor de klassiske tyske bilkoncerner også er i fuld gang med omstillingen til el.

For de fleste holdes sommerferien sandsynligvis i Danmark. Men for Tesla-ejere, og dem er der ifølge opslagssiden nrpla.de lidt over 8.500 af på danske plader, kunne bilferien strække sig noget længere.

For Tesla har netop rundet ladestation nummer 2.000. Teslas ladestationer, kaldet Superchargers, dækker derfor nu 41 lande og har samlet set 18.000 ladestik til rådighed.

Ifølge Tesla er der nu 520 ladestationer på tværs af Europa, heraf 9 i Danmark. Tesla har dog netop annonceret deres station nummer 10, som vil bringe antallet af tilgængelige danske ladestik op fra 130 til 140.

I alt er der, igen ifølge Tesla, siden starten i Danmark opladet el-biler med strøm nok til at køre 104 millioner kilometer alene fra Tesla egne standere. Det svarer til at kunne køre ruten Rødby-Skagen lidt over 200.000 gange.

Tesla står dog ikke længere alene på markedet for high-end elbiler i takt med at især de tyske mærker som Mercedes, VW og BMW har kastet sig over de mere miljøvenlige transportmidler. Her er det især de nye 800 volt-stationer der tiltrækker sig opmærksomhed fordi de kan lade e-bilerne endnu hurtigere op.

Det netværk er dog langtfra så udbygget endnu. Så indtil videre har Tesla Supercharger-netværk en stor first-mover fordel.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere