Artikel top billede

Stibo Systems er klar med ny topchef

Danske Stibo Systems har indsat ny topchef. Den nye direktør, der overtager fra Niels Stenfeldt, kommer internt fra posten som finansdirektør.

Aarhusianske Stibo Systems har indsat ny administrerende direktør.

Selskabets tidligere tophef, Niels Stenfeldt, er blevet udskiftet til fordel for Stibo Systems finansdirektør, Jesper Ejlersen.

Det skriver ITWatch.

Jesper Ejlersen har været øverstbefalende i selskabet siden 1. maj 2020. Han fortæller til mediet, at der ikke var anledning til en stor udbasunering af direktørskiftet.

"Da min forgænger indtrådte, markerede det i høj grad et skifte i vores strategi. Det gør det her egentlig i mindre grad. Vi har ikke ændret vores overordnede ambitioner eller missionen. Det er ikke lige så banebrydende denne her gang," siger Jesper Ejlersen til ITWatch.

Læs også: Ny Stibo-direktør varsler flere opkøb: Vil købe softwareselskaber inden for de kommende 24 måneder

Stibo Systems, der laver Master Data Management-løsninger (MDM), præsenterede regnskab for 2019/20 ved begyndelsen af juli.

Toplinjen steg fra 654 millioner kroner til 670 millioner kroner.

Samtidig dykkede driftsresultatet og endte på minus 75 millioner kroner. Året forinden lød resultatet på plus 8 millioner kroner.

Stibo Systems skriver i regnskabet, at selskabet er ved at overgå til en abonnementsbaseret forretningsmodel, hvorfor omsætningen og driftsresultatet ikke afspejler den nøjagtige udvikling i forhold til forrige regnskab.

Det fremgår samtidig, at selskabet medarbejderstab er steget fra 467 til 543 i løbet af 2019/20.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Keybalance A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere