Stibo Systems er klar med ny topchef

Danske Stibo Systems har indsat ny topchef. Den nye direktør, der overtager fra Niels Stenfeldt, kommer internt fra posten som finansdirektør.

Aarhusianske Stibo Systems har indsat ny administrerende direktør.

Selskabets tidligere tophef, Niels Stenfeldt, er blevet udskiftet til fordel for Stibo Systems finansdirektør, Jesper Ejlersen.

Det skriver ITWatch.

Jesper Ejlersen har været øverstbefalende i selskabet siden 1. maj 2020. Han fortæller til mediet, at der ikke var anledning til en stor udbasunering af direktørskiftet.

"Da min forgænger indtrådte, markerede det i høj grad et skifte i vores strategi. Det gør det her egentlig i mindre grad. Vi har ikke ændret vores overordnede ambitioner eller missionen. Det er ikke lige så banebrydende denne her gang," siger Jesper Ejlersen til ITWatch.

Læs også: Ny Stibo-direktør varsler flere opkøb: Vil købe softwareselskaber inden for de kommende 24 måneder

Stibo Systems, der laver Master Data Management-løsninger (MDM), præsenterede regnskab for 2019/20 ved begyndelsen af juli.

Toplinjen steg fra 654 millioner kroner til 670 millioner kroner.

Samtidig dykkede driftsresultatet og endte på minus 75 millioner kroner. Året forinden lød resultatet på plus 8 millioner kroner.

Stibo Systems skriver i regnskabet, at selskabet er ved at overgå til en abonnementsbaseret forretningsmodel, hvorfor omsætningen og driftsresultatet ikke afspejler den nøjagtige udvikling i forhold til forrige regnskab.

Det fremgår samtidig, at selskabet medarbejderstab er steget fra 467 til 543 i løbet af 2019/20.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Erhvervsakademiet Lillebælt
Udvikling og salg af klassebaseret undervisning, blandt andet inden for multimedie og it.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere

mest debatterede artikler

Premium
Test: Lenovos seneste budget-basker kan det hele - man skal dog leve med en alt for synlig svaghed
Computerworld tester Lenovos Ideapad 5. Maskinen er stærk, prisen er skarp og designet er vellykket. Men der er stadig en god grund til at springe modellen over.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.