Artikel top billede

Stibo Systems er klar med ny topchef

Danske Stibo Systems har indsat ny topchef. Den nye direktør, der overtager fra Niels Stenfeldt, kommer internt fra posten som finansdirektør.

Aarhusianske Stibo Systems har indsat ny administrerende direktør.

Selskabets tidligere tophef, Niels Stenfeldt, er blevet udskiftet til fordel for Stibo Systems finansdirektør, Jesper Ejlersen.

Det skriver ITWatch.

Jesper Ejlersen har været øverstbefalende i selskabet siden 1. maj 2020. Han fortæller til mediet, at der ikke var anledning til en stor udbasunering af direktørskiftet.

"Da min forgænger indtrådte, markerede det i høj grad et skifte i vores strategi. Det gør det her egentlig i mindre grad. Vi har ikke ændret vores overordnede ambitioner eller missionen. Det er ikke lige så banebrydende denne her gang," siger Jesper Ejlersen til ITWatch.

Læs også: Ny Stibo-direktør varsler flere opkøb: Vil købe softwareselskaber inden for de kommende 24 måneder

Stibo Systems, der laver Master Data Management-løsninger (MDM), præsenterede regnskab for 2019/20 ved begyndelsen af juli.

Toplinjen steg fra 654 millioner kroner til 670 millioner kroner.

Samtidig dykkede driftsresultatet og endte på minus 75 millioner kroner. Året forinden lød resultatet på plus 8 millioner kroner.

Stibo Systems skriver i regnskabet, at selskabet er ved at overgå til en abonnementsbaseret forretningsmodel, hvorfor omsætningen og driftsresultatet ikke afspejler den nøjagtige udvikling i forhold til forrige regnskab.

Det fremgår samtidig, at selskabet medarbejderstab er steget fra 467 til 543 i løbet af 2019/20.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere