Artikel top billede

(Foto: Computerworld.dk)

Dell forbereder sig på et stort frasalg: VMware bliver formentlig solgt fra i efteråret 2021

Virtualiseringsgiganten VMware får formentlig nye ejere engang i 2021.

Teknologivirksomheden Dell er ude efter at finde købere til virtualiseringsgiganten VMware, som Dell Technologies ejer 81 procent af aktierne i.

Det skriver netmediet ZDnet.

Skulle handlen ske, hvilket Dell selv antyder, vil begge selskaber bevare ’den nuværende gensidige, gavnlig og strategisk forhold’ som virksomhederne besidder, lyder det.

VMWare har været en kerne-komponent i Dell koncernens omsætning og multi-cloud satsninger, siden Dell i 2004 opkøbte virtualiseringsvirksomheden for 625 millioner dollars, svarende til godt 4,1 milliarder kroner.

Handlen forventes først at foregå efter august 2021 for at undgå en eventuel skatteulempe.

Dell fastholder, at flere strategiske alternativer overvejes, og at VMware fortsat kan forblive en del af koncernen.

Koncernen frasolgte i foråret sin andel i cybersikkerhedsselskabet RSA for 14 milliarder kroner.

Læs også:
Dell bekræfter: Sælger sikkerhedsfirma for 14 milliarder kroner
Dell overvejer fremtiden for VMware: Aktiekurs drøner i vejret
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere