Artikel top billede

Resultatet er påvirket af, at vi har haft halvdelen af vores butikker i storcentre lukket i en periode, hvor vi samtidig har oplevet en markant nedgang i roaming-indtægterne grundet den kraftigt reducerede rejseaktivitet i og udenfor Danmark, siger Telias danske CEO, Thomas Kjærsgaard. (Foto: Kristian Brasen)

Telia henter 14.000 nye kunder i andet kvartal af 2020: Indtægterne falder til gengæld på grund af Corona

Telia melder om fremgang på det danske marked i selskabets seneste kvartalsregnskab. Privatforretningen har vind i sejlene, men de økonomiske resultater viger en smule på grund af Corona-nedlukningen og minimale roaming-indtægter.

Telia er fortsat Danmarks tredjestørste teleselskab efter TDC og Telenor.

I andet kvartal af 2020, hvor Corona lukkede store dele af samfundet ned, hentede Telia 14.000 nye kunder ind i butikken, så selskabet nu har 1.472.000 mobilkunder i Danmark.

Det fremgår af en pressemeddelelse om selskabets seneste kvartalsregnskab.

Fremgangen er primært drevet af Telias aktiviteter på privatmarkedet.

Overskuddet i andet kvartal faldt dog med en halv procent i forhold til samme kvartal sidste år og landede på 178 millioner kroner. Det såkaldte service revenue for perioden blev på 694 millioner kroner mod 749 millioner året før.

”Resultatet er påvirket af, at vi har haft halvdelen af vores butikker i storcentre lukket i en periode, hvor vi samtidig har oplevet en markant nedgang i roaming-indtægterne grundet den kraftigt reducerede rejseaktivitet i og udenfor Danmark. Mod dette usædvanlige og udfordrende bagtæppe er jeg godt tilfreds med, at vi leverer et stabilt overskud sammenlignet med samme periode sidste år”, siger Telias danske CEO, Thomas Kjærsgaard.

I kvartalet har Telias kunder periodevist brugt op til 40 procent mere data og 60 procent mere taletid end normalt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere