Artikel top billede

Resultatet er påvirket af, at vi har haft halvdelen af vores butikker i storcentre lukket i en periode, hvor vi samtidig har oplevet en markant nedgang i roaming-indtægterne grundet den kraftigt reducerede rejseaktivitet i og udenfor Danmark, siger Telias danske CEO, Thomas Kjærsgaard.

Telia henter 14.000 nye kunder i andet kvartal af 2020: Indtægterne falder til gengæld på grund af Corona

Telia melder om fremgang på det danske marked i selskabets seneste kvartalsregnskab. Privatforretningen har vind i sejlene, men de økonomiske resultater viger en smule på grund af Corona-nedlukningen og minimale roaming-indtægter.

Telia er fortsat Danmarks tredjestørste teleselskab efter TDC og Telenor.

I andet kvartal af 2020, hvor Corona lukkede store dele af samfundet ned, hentede Telia 14.000 nye kunder ind i butikken, så selskabet nu har 1.472.000 mobilkunder i Danmark.

Det fremgår af en pressemeddelelse om selskabets seneste kvartalsregnskab.

Fremgangen er primært drevet af Telias aktiviteter på privatmarkedet.

Overskuddet i andet kvartal faldt dog med en halv procent i forhold til samme kvartal sidste år og landede på 178 millioner kroner. Det såkaldte service revenue for perioden blev på 694 millioner kroner mod 749 millioner året før.

”Resultatet er påvirket af, at vi har haft halvdelen af vores butikker i storcentre lukket i en periode, hvor vi samtidig har oplevet en markant nedgang i roaming-indtægterne grundet den kraftigt reducerede rejseaktivitet i og udenfor Danmark. Mod dette usædvanlige og udfordrende bagtæppe er jeg godt tilfreds med, at vi leverer et stabilt overskud sammenlignet med samme periode sidste år”, siger Telias danske CEO, Thomas Kjærsgaard.

I kvartalet har Telias kunder periodevist brugt op til 40 procent mere data og 60 procent mere taletid end normalt.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere