Artikel top billede

Dokumentar: Se filmen om den succesfulde danske Vivino-app på Amazon

Vivino er den mest succesfulde danske app nogensinde. Den 23. juli får en ny dokumentar, Disrupting Wine, om app’en og dens stifter premiere på Amazon Prime.

Disrupting Wine fortæller den fascinerende historie om iværksætteren Heini Zachariassen og om, hvordan han grundlagde ​​Vivino – verdens største vin-app – og steg til tops i Silicon Valley.

Dokumentaren dækker både forretningen og Heini Zachariassens personlige rejse, herunder omkostningerne ved at flytte en familie til et nyt kontinent.

Disrupting Wine dykker ned i iværksætterens liv. Han er født og opvokset på Færøerne og vidste tidligt, at han ville blive iværksætter.

For at gøre det, måtte han flytte til Danmark for at få en uddannelse. Her begyndte han sin rejse som serieiværksætter og ramte plet med Vivino.

Med Vivinos vækst måtte Heini Zachariassen som familiemand tage den næste livsændrende beslutning.

For skulle Vivino være den største vin-app i verden, havde virksomheden brug for at være til stede, hvor pengene og kompetencerne er. Nemlig i Silicon Valley.

Dokumentaren er skabt af de færøske filmskabere Johan Rimestad og Rógvi Langgaard.

Titel: Disrupting Wine kan ses på Amazon Prime fra 23. juli.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere