Artikel top billede

Dokumentar: Se filmen om den succesfulde danske Vivino-app på Amazon

Vivino er den mest succesfulde danske app nogensinde. Den 23. juli får en ny dokumentar, Disrupting Wine, om app’en og dens stifter premiere på Amazon Prime.

Disrupting Wine fortæller den fascinerende historie om iværksætteren Heini Zachariassen og om, hvordan han grundlagde ​​Vivino – verdens største vin-app – og steg til tops i Silicon Valley.

Dokumentaren dækker både forretningen og Heini Zachariassens personlige rejse, herunder omkostningerne ved at flytte en familie til et nyt kontinent.

Disrupting Wine dykker ned i iværksætterens liv. Han er født og opvokset på Færøerne og vidste tidligt, at han ville blive iværksætter.

For at gøre det, måtte han flytte til Danmark for at få en uddannelse. Her begyndte han sin rejse som serieiværksætter og ramte plet med Vivino.

Med Vivinos vækst måtte Heini Zachariassen som familiemand tage den næste livsændrende beslutning.

For skulle Vivino være den største vin-app i verden, havde virksomheden brug for at være til stede, hvor pengene og kompetencerne er. Nemlig i Silicon Valley.

Dokumentaren er skabt af de færøske filmskabere Johan Rimestad og Rógvi Langgaard.

Titel: Disrupting Wine kan ses på Amazon Prime fra 23. juli.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere