OnePlus udvider: Slut med kun at gå efter high-end telefoner

Med sin nye serie af 'Nord' telefoner vil den kinesiske mobilproducent også gøre sig gældende i mere prisbevidste lag af mobilmarkedet.

Den kinesiske mobilproducent OnePlus har siden sin debut i 2014 slået sig på, at kunne levere smartphones med topkomponenter til skarpe priser.

Siden debuten er der dog gået inflation i størrelsen på prisskiltet for selskabets toptelefoner, hvilket levner plads til en ny serie af mellemklassetelefoner, som selskabet døber ’Nord’.

Her tilbyder selskabet en telefon i fuld størrelse, med 5G-evner, flydende 90Hz display og en stærk kamera-anordning, der deler komponenter med OnePlus 8 serien.

Alt sammen til en pris der debuterer ved rimelige 3.299 kroner.

Læs også: OnePlus 8 Pro til test: Denne smartphone fortjener at blive et hit

Det tilbyder Nord
Med OnePlus Nord får køberne et 6,44 tommer stort Full HD+ display, der ligesom i OnePlus 8 kan opdateres med 90 Hz.

Styresystemet er nyeste Android 10, som i OnePlus øvrige telefoner er tilpasset med den såkaldte ’OxygenOS’ interface, der giver mange muligheder for fintuning.

Det hele drives frem af den nye Snapdragon 765G processor, en otte-kernet sag, der ifølge mediet Androidcentral lander ydelsesmæssigt på niveau med OnePlus 6T. Her er den dog parret op med Qualcomms 5G-netværksteknologi, så der kan surfes på de hurtige frekvenser, når de bliver tilgængelige hjerhjemme.

På bagsiden bydes der på et tripelkamera, med blandet et 48 megapixel stærkt modul lånt af OnePlus 8. Her er både lysstærk f/1,75 optik samt optisk stabilisering. Dertil følger et ultravidvinklet model samt et macromodul.

Mobilen holdes kørende af et 4.115 mAh stort batteri, der kan lynoplades med op til 30 watt med den medfølgende lader.

Billigste model råder over otte gb ram og 128 gb lagerplads og debuterer ved 3.299 kroner. Dertil kommer en topmodel med 12 gb ram og 256 gb lagerplads til 3.899 kroner.

OnePlus Nord får salgsdebut 4. august, men kan forudbestilles fra i dag.
Premium
Anne Marie Engtoft Larsen gør klar til at rejse til USA som Danmarks nye tech-ambassadør: "Jeg har glædet mig helt vildt"
Interview: Om få dage drager Anne Marie Engtoft Larsen til Silicon Valley, hvor hun indtager embedet som Danmarks nye tech-ambassadør. "Mit mandat bliver at at fokusere på, hvordan vi skaber handling," siger hun i sit første interview som Danmarks tech-ambassadør.
Computerworld
Ups!: Gammelt fjernsyn lagde internetforbindelsen ned i hel landsby i halvandet år
I halvandet år var en hel landsby i Wales plaget af elendig bredbåndsforbindelse, som begyndte hver dag klokken syv om morgenen. Teknikere kæmpede med at løse mysteriet, men lige meget hjalp det. Årsagen viste sig at være et brugt tv, som en af byens familier havde taget i brug.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Sådan forbedrer du brugeroplevelsen for dine slutbrugere og medarbejdere
Graden af tilfredsstillelse medarbejdere oplever med it, hvad enten det er på kontoret eller remote, har alt at gøre med de rette løsninger, services og processer, som du leverer for at gøre dem mere produktive. Ja, og ikke mindst gladere for det daglige arbejde du og dine it-medarbejdere gør. Vi kigger meget mere på, hvad det egentlig betyder i dette gratis whitepaper.