Artikel top billede

TDC på vej med fibernet til 5.300 adresser i København, Hillerød og Aarhus - se adresserne her

TDC er på vej med fibernet med gratis opkobling til 5.300 adresser i Aarhus, Hillerød og de københavnske forstæder. Se adresserne her.

TDC er på vej med gratis opkobling til fibernet til flere tusinder adresser i de københavnske forstæder Brønshøj, Husum og Hvidovre samt til 1.000 nye adresser i Aarhus og 1.100 adresser i Hillerød.

Med udrulningen følger et tilbud om gratis tilslutning og frit valg af udbyder på fibernettet.

“Takker man ja til tilbuddet om gratis tilslutning, vil adressen blive tilsluttet TDC Nets fibernet, og de nødvendige installationer vil blive udført uden beregning,” meddeler TDC.

Konkret vil TDC føre fibernet ud til 2.800 husstande i Husum og Brønshøj, hvor selskabet meddeler, at der er ‘stor interesse’ for dets fiberprojekter.

Med de nye adresser vil TDC komme op på at udrulle fibernet til i alt 12.800 adresser i Københavns Kommune.
I forstadskommunen Hvidovre vil TDC rulle fiber ud til 400 adresser, mens selskabet i Hillerød Kommune ruller fiber ud til 1.100 adresser i Ullerød, hvilket vil bringe det samlede antal af adresser med TDC-fiber op på 8.500 styk.

I Aarhus har TDC nu kig på bydelen Skejby og området omkring Aarhus Universitet, hvor 1.100 adresser står for tur. Samlet set leverer TDC nu fibernet til omkring 10.000 adresser i Aarhus-området.

Du kan se de enkelte adresser, som TDC nu ruller fiber ud på, herunder.