Artikel top billede

(Foto: Dan Jensen)

It-fejl hos KMD rammer Veganerpartiet og Kristendemokraterne

It-nedbrud hos KMD kan ende med at blive kritisk for Veganerpartiet og Kristendemokraterne.

Et pludseligt nedbrud hos KMD kan ende med at få alvorlige konsekvenser for Veganerpartiet og Kristendemokraterne.

Nedbruddet har ifølge DR ramt websitet Vælgererklæring.dk, som anvendes til at indsamle vælgererklæringer rettet mod opstillinge til Folketinget.

Men på grund af nedbruddet - der har været mere end et døgn - har det ikke været muligt at afgive vælgererklæringer til partierne, der søger om det.

Det kræver godt 20.000 vælgererklæringer indsamlet på halvandet år at få lov til at opstille til valg for et parti.

Lige nu har Kristendemokraterne ifølge seneste tal ifølge DR indsamlet 18.487 erklæringer, mens Veganerpartiet har indsamlet 17.613 erklæringer.

Kristendemokraterne meddeler dog til DR, at de kun er 814 erklæringer fra en opstilling, og at de i snit har fået 100 erklæringer om dagen.

Veganerpartiet meddeler, at det er cirka 1.300 erklæringer fra at kunne stille op til Folketingsvalg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere