(Foto: Dan Jensen)

It-fejl hos KMD rammer Veganerpartiet og Kristendemokraterne

It-nedbrud hos KMD kan ende med at blive kritisk for Veganerpartiet og Kristendemokraterne.

Et pludseligt nedbrud hos KMD kan ende med at få alvorlige konsekvenser for Veganerpartiet og Kristendemokraterne.

Nedbruddet har ifølge DR ramt websitet Vælgererklæring.dk, som anvendes til at indsamle vælgererklæringer rettet mod opstillinge til Folketinget.

Men på grund af nedbruddet - der har været mere end et døgn - har det ikke været muligt at afgive vælgererklæringer til partierne, der søger om det.

Det kræver godt 20.000 vælgererklæringer indsamlet på halvandet år at få lov til at opstille til valg for et parti.

Lige nu har Kristendemokraterne ifølge seneste tal ifølge DR indsamlet 18.487 erklæringer, mens Veganerpartiet har indsamlet 17.613 erklæringer.

Kristendemokraterne meddeler dog til DR, at de kun er 814 erklæringer fra en opstilling, og at de i snit har fået 100 erklæringer om dagen.

Veganerpartiet meddeler, at det er cirka 1.300 erklæringer fra at kunne stille op til Folketingsvalg.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Atomic Software ApS
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital HowTo: Sikkerhedstrusler - sådan beskytter du din virksomhed

Under corona-krisen er antallet af cybertrusler steget med 33 procent. Det er særligt phishing-angreb, som oversvømmer mange virksomheder i de her dage. Corona-virussen har skabt en ny mulighed for at lokke uopmærksomme internetbrugere til at klikke på inficerede links. Nogle virksomheder oplever at op mod halvdelen e-mails, der sendes til dem, kommer fra it-kriminelle.

19. august 2020 | Læs mere


Business Tech Event: Kunstig intelligens som konkurrenceparameter - fra teknologi til etik

Kunstig intelligens og machine learning åbner op for utallige nye muligheder for virksomheder, borgere og samfund – men hvordan udnytter man teknologien til at skabe konkurrence fordele, og hvordan sikrer man sig, at teknologien udnyttes etisk ansvarligt? Hør blandt andet hvordan Vestas arbejder med kunstig intelligence.

25. august 2020 | Læs mere


Introduktion til AI – kom rigtigt fra start og drag fordel af kunstig intelligens

På dette digitale HowTo seminar får du en stribe eksempler på, hvordan AI kan hjælpe dig med at løse opgaver og skabe indsigt i din forretning. Tilmeld dig og få inspiration til at komme i gang med AI baseret på konkrete input og erfaringer.

27. august 2020 | Læs mere


Premium
Vodafone gennemfører et af verdens største S/4HANA-projekter på blot en weekend: Sådan er opgaven blevet grebet an
Over en lang weekend gennemførte Vodafone en enorm ERP-migration til SAP’s nyeste kerne S/4HANA. Det skete efter et års forberedelse. Arbejdet med data var nøglen til success, lyder budskabet.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Mobility - her er de aktuelle udfordringer
Hvad med sikkerheden? Mobility-bølgen fejer igennem danske virksomheder, og der er masser af muligheder og faldgruber. Sikkerheden halter, men det kan der gøres noget ved. Produceret af Computerworld.dk i oktober 2014.