Artikel top billede

Amerikanske stater efterforsker Apple for systematisk snyd af kunder

Amerikanske delstater efterforsker i samlet flok Apple for systematisk snyd af kunderne.

En hel række amerikanske delstater har samlet indledt en efterforskning af Apple, som de mistænker for at systematisk at narre og snyde kunderne.

Det viser et dokument fra marts, som amerikanske Tech Transparency Report har opsnappet hos myndighederne i Texas.

Du finder dette dokument her.

Det viser, at den texanske statsadvokat sammen med en række andre delstater har indledt en undersøgelse af Apple, der kan føre til, at staten trækker Apple i retten for brud på Texas’ handelslove med henvisning til, at Apple anvender ‘vildledende’ metoder.

Ifølge dokumentet har Texas’ konkurrencemyndigheder indledt efterforskningen af forebyggende årsager.

“CPD [Texas Consumer Protection Division, red] vil indlede juridisk procedure, hvis lovbrud bliver afsløret,” står der i papiret.

Det fremgår ikke hvilke lovbrud, der er tale om, og hvad Texas og de øvrige delstater mistænker Apple for konkret at gøre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere


Microsoft 365: Gør klar til store prisstigninger

For første gang i mange år hæver Microsoft til foråret priserne på enterprise-udgaverne af Microsoft 365, som er meget udbredte i danske organisationer. Hør om mulighederne i Microsoft 365-pakkerne. Og hør, hvordan du med god license management har mulighed for at trimme dit setup, inden prisstigningerne på op til 25 procent træder i kraft 1. marts 2022.

19. november 2021 | Læs mere