Artikel top billede

Amerikanske stater efterforsker Apple for systematisk snyd af kunder

Amerikanske delstater efterforsker i samlet flok Apple for systematisk snyd af kunderne.

En hel række amerikanske delstater har samlet indledt en efterforskning af Apple, som de mistænker for at systematisk at narre og snyde kunderne.

Det viser et dokument fra marts, som amerikanske Tech Transparency Report har opsnappet hos myndighederne i Texas.

Du finder dette dokument her.

Det viser, at den texanske statsadvokat sammen med en række andre delstater har indledt en undersøgelse af Apple, der kan føre til, at staten trækker Apple i retten for brud på Texas’ handelslove med henvisning til, at Apple anvender ‘vildledende’ metoder.

Ifølge dokumentet har Texas’ konkurrencemyndigheder indledt efterforskningen af forebyggende årsager.

“CPD [Texas Consumer Protection Division, red] vil indlede juridisk procedure, hvis lovbrud bliver afsløret,” står der i papiret.

Det fremgår ikke hvilke lovbrud, der er tale om, og hvad Texas og de øvrige delstater mistænker Apple for konkret at gøre.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere