Artikel top billede

Google står til at overtage vigtige funktioner i Samsungs Android-telefoner

Google kan for alvor igen være på vej ind i Samsungs Android-telefoner med apps og funktioner, som Samsung i dag selv styrer.

Google kan for alvor være på vej tilbage i en aktiv rolle i Samsungs mobiltelefoner, som ellers i årevis har haft deres eget særpræg med eget brugerinterface, egen app store og egen digital assistent.

Samsung har i årevis været verdens største producent af mobiltelefoner baseret på Googles Android-styresystem.

Men selskabets er også den mobil-producent, der måske ligger længst væk fra Googles oprindelige vision om at være det samlende led for Android-telefonerne uanset mærke med sin vifte af egen-udviklede varianter.

Det kan meget vel ændre sig nu, skriver Bloomberg.

Ifølge mediet drøfter Google og Samsung nemlig muligheden for, at Google eksempelvis bliver leverandør af søgeløsninger på Samsungs telefoner, hvilket er en af de grundlæggende funktioner i Android.

Ifølge Bloomberg drøfter de to parter en model, der vil ‘fremme Googles digitale assistent og Play Store til apps” på Samsungs kommende Galaxy-telefoner.

I dag er Play Store og Google Assistant ganske vist indbygget i Galaxy - som i alle andre Android-telefoner - men de er skubbet i baggrunden af Samsungs egen Galaxy Store og den digitale assistent Bixby, som Samsung har i forgrunden som det oplagte valg.

Mange brugere har imidlertid fundet det forvirrende, at en telefon kan henvise til flere identiske løsninger - ikke mindst fordi, at Galaxy Store rummer meget færre apps end Play Store og eksempelvis opdaterer apps senere end de samme apps i Play Store.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere