Werner Valeur - tidligere Toke Kruse - bejler til danske iværksættere med ny 'startup-fabrik'

Den danske stifter af regnskabsprogrammet Billy er klar med et nyt projekt.

De danske stifter af regnskabsprogrammet Billy, der indtil for nylig hed Toke Kruse, men siden har skiftet navn til Werner Valeur, er klar med et nyt iværksætter-projekt.

Sammen med Joakim Warnøe, der også er medstifter af venturefonden Nordic Eye, lancerer han nu en såkaldt startup-accelerator ved navn Brand New Ventures.

Det skriver iværksætter-mediet Tech Savvy.

Konceptet bag Brand New Ventures minder om det, som man kender fra acceleratorer, hvor man investerer en lille sum penge i virksomhederne og hjælper dem med blandt andet forretningsplaner, strategi kontakt til investorer.

“Vi tror på de startups, vi udvælger – at de på et tidspunkt bliver en god forretning. Derfor er det også en investering til at starte med. De ydelser, som vi kommer med, er som udgangspunkt gratis, når iværksætterne er en del af Brand New Ventures. Men på et tidspunkt, når virksomhederne begynder at tjene pengene, skal vi have betaling for ydelserne – ligesom når de hyrer andre ind til at løse opgaver,” forklarer Werner Valeur til Tech Savy.

Portefølje skal fordobles
Det fremgår af Brand New Ventures hjemmeside, at selskabet allerede har Eindom, Relion, Yarnbook, BodySky, Carter og Successteam i folden.

Derudover er Valeurs egne virksomheder, Paperflow, Moneyflow og Slary, også blevet en projektet.

Målet er ifølge Werner Valeur, at selskabet skal fordoble antallet af porteføljevirksomheder i løbet af det kommende år.

Læs også: Iværksætter bag Billy solgte selskabet og blev "økonomisk uafhængig": Nu hæver han 37 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digitalt seminar: Styrk økonomistyringen i en krisetid med AI og robotter

Det stiller store krav til virksomhedens økonomistyring. Blandt andet fordi det er blevet sværere end nogensinde at tage bestik af virksomhedens økonomi, konkurrence- og driftssituation på selv den korte bane. Få inspiration til at komme i gang med at styrke økonomistyringen med AI og ML på grundlag af konkrete input og erfaringer.

24. september 2020 | Læs mere


Cloud strategy 2020 - fokus på management teknologier til hybrid cloud og multi cloud samt compliance aspektet

På Cloud Strategy 2020 tegner vi billedet af en cloud-verden, der strækker sig langt ud over landegrænserne, og hvor mange valg skal træffes, hvis du skal have fuldt udbytte. Mød eksperter, leverandører og andre cloud-brugere og bliv inspireret til nye satsninger i din egen virksomhed.

29. september 2020 | Læs mere


Digital HowTo: Fremtidens It service management - optimer dit setup med de nyeste teknologier

Det er vigtigere end nogensinde at have styr på kerneopgaverne i virksomhedens it-drift. Fra monitorering af systemerne til udrulning af applikationer, håndtering af service desken og alle udfordringerne med it-sikkerheden. Kom og bliv klogere på mulighederne for automatisering og optimering med ITSM og den nyeste robotteknologi.

30. september 2020 | Læs mere


Premium
Spareplan har udløst voldsomme protester: Her er regeringens forklaring på planlagte it-besparelser
Regeringens planer om at skære ned for blandt andet Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for It og Læring skyldes blandt andet 'bevillings-udløb' og 'løbende tilpasninger,' lyder det i et skriftligt svar, som Finansministeriet har sendt til Computerworld - tre uger efter vi bad om en begrundelse.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Tør du vente på et databrud? Kom i gang med at sikre dig nu!
Agilitet er nødvendigt, når der skal godkendes brugere og det er der en simpel grund til. Adgangsscenarierne er for forskellige til at stole på en enkelt måde at autentificere på. Din autentificeringsproces er nødt til at udvikle sig med flere adgangsscenarier. Det og meget mere kigger vi på i dette whitepaper, så du er i stand til at vælge den mest agile løsning for dig og din virksomhed.