Artikel top billede

Werner Valeur - tidligere Toke Kruse - bejler til danske iværksættere med ny 'startup-fabrik'

Den danske stifter af regnskabsprogrammet Billy er klar med et nyt projekt.

De danske stifter af regnskabsprogrammet Billy, der indtil for nylig hed Toke Kruse, men siden har skiftet navn til Werner Valeur, er klar med et nyt iværksætter-projekt.

Sammen med Joakim Warnøe, der også er medstifter af venturefonden Nordic Eye, lancerer han nu en såkaldt startup-accelerator ved navn Brand New Ventures.

Det skriver iværksætter-mediet Tech Savvy.

Konceptet bag Brand New Ventures minder om det, som man kender fra acceleratorer, hvor man investerer en lille sum penge i virksomhederne og hjælper dem med blandt andet forretningsplaner, strategi kontakt til investorer.

“Vi tror på de startups, vi udvælger – at de på et tidspunkt bliver en god forretning. Derfor er det også en investering til at starte med. De ydelser, som vi kommer med, er som udgangspunkt gratis, når iværksætterne er en del af Brand New Ventures. Men på et tidspunkt, når virksomhederne begynder at tjene pengene, skal vi have betaling for ydelserne – ligesom når de hyrer andre ind til at løse opgaver,” forklarer Werner Valeur til Tech Savy.

Portefølje skal fordobles

Det fremgår af Brand New Ventures hjemmeside, at selskabet allerede har Eindom, Relion, Yarnbook, BodySky, Carter og Successteam i folden.

Derudover er Valeurs egne virksomheder, Paperflow, Moneyflow og Slary, også blevet en projektet.

Målet er ifølge Werner Valeur, at selskabet skal fordoble antallet af porteføljevirksomheder i løbet af det kommende år.

Læs også: Iværksætter bag Billy solgte selskabet og blev "økonomisk uafhængig": Nu hæver han 37 millioner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere