Artikel top billede

Nu bliver Microsoft udfordret af Twitter i kampen om TikTok

Endnu en amerikansk tech-virksomhed har udvist interesse for den kinesiske app TikTok.

Det er ikke kun Microsoft, der gerne vil have fingre i den kinesiske app TikTok.

Nu skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal, at det sociale medie Twitter også har udvist interesse og har haft samtaler med firmaet Bytedance, der ejer TikTok.

Twitter har dog langt fra samme økonomiske muskler som Microsoft, og derfor lader der ifølge Wall Street Journal heller ikke til at være tale om et decideret opkøbt.

Arbejder på en sammenlægning

Ifølge avisen vil Twitter snarere være interesseret i en slags en slags sammenlægning mellem Twitter og TikToks amerikanske forretning.

Samtidig forventer avisen, at Twitter vil have brug for at få andre investorer med ind i folden, hvis planerne skal kunne lade sig gøre.

Wall Street Journal understreger desuden, at Microsoft stadigvæk er storfavorit til at overtage TikTok forretning, og i modsætning til Twitter er Microsoft ikke bare interesseret i den amerikanske del af forretningen, men også i TikToks forretning i Australien, Canada og New Zealand.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere