Artikel top billede

Nu bliver Microsoft udfordret af Twitter i kampen om TikTok

Endnu en amerikansk tech-virksomhed har udvist interesse for den kinesiske app TikTok.

Det er ikke kun Microsoft, der gerne vil have fingre i den kinesiske app TikTok.

Nu skriver den amerikanske finansavis Wall Street Journal, at det sociale medie Twitter også har udvist interesse og har haft samtaler med firmaet Bytedance, der ejer TikTok.

Twitter har dog langt fra samme økonomiske muskler som Microsoft, og derfor lader der ifølge Wall Street Journal heller ikke til at være tale om et decideret opkøbt.

Arbejder på en sammenlægning

Ifølge avisen vil Twitter snarere være interesseret i en slags en slags sammenlægning mellem Twitter og TikToks amerikanske forretning.

Samtidig forventer avisen, at Twitter vil have brug for at få andre investorer med ind i folden, hvis planerne skal kunne lade sig gøre.

Wall Street Journal understreger desuden, at Microsoft stadigvæk er storfavorit til at overtage TikTok forretning, og i modsætning til Twitter er Microsoft ikke bare interesseret i den amerikanske del af forretningen, men også i TikToks forretning i Australien, Canada og New Zealand.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere