Artikel top billede

Photo by Evelyn on Unsplash

Danske takeaway-portal leverer solidt overskud

Coronakrisen giver fremgang til den danske takeawayportal Hungry.

Den danske takeaway-portal Hungry.dk er kommet ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 9 millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Det viser selskabets seneste regnskab.

Hungrys bruttofortjensten er ligeledes vokset fra 14 millioner kroner til 19 millioner kroner.

Corona-krise er kilde til fremgang

En del af fremgangen skyldes coronakrisen, forklarer selskabets stifter og bestyrelsesformand Morten Larsen til Børsen.

Han oplyser at selskabet i løbet forårsmånederne har haft held til at få 200 nye restauranter ombord på platformen, og platformen bruges nu samlet set af 1800 danske restauranter

“Markedet vokser mere og hurtigere som følge af corona, og vi investerer derfor alt, hvad vi kan, i både markedsføring og logistik,” siger Morten Larsen til Børsen.Morten Larsen har en fortidhos Just-Eat, der i dag er en af Hungrys største konkurrenter. I løbet af de seneste år har også finske Wolt dog meldt sig som en betydelig spiller på det danske takeaway-marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere