Artikel top billede

Photo by Evelyn on Unsplash (Foto: Photo by Evelyn on Unsplash)

Danske takeaway-portal leverer solidt overskud

Coronakrisen giver fremgang til den danske takeawayportal Hungry.

Den danske takeaway-portal Hungry.dk er kommet ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 9 millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Det viser selskabets seneste regnskab.

Hungrys bruttofortjensten er ligeledes vokset fra 14 millioner kroner til 19 millioner kroner.

Corona-krise er kilde til fremgang

En del af fremgangen skyldes coronakrisen, forklarer selskabets stifter og bestyrelsesformand Morten Larsen til Børsen.

Han oplyser at selskabet i løbet forårsmånederne har haft held til at få 200 nye restauranter ombord på platformen, og platformen bruges nu samlet set af 1800 danske restauranter

“Markedet vokser mere og hurtigere som følge af corona, og vi investerer derfor alt, hvad vi kan, i både markedsføring og logistik,” siger Morten Larsen til Børsen.Morten Larsen har en fortidhos Just-Eat, der i dag er en af Hungrys største konkurrenter. I løbet af de seneste år har også finske Wolt dog meldt sig som en betydelig spiller på det danske takeaway-marked.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere