Artikel top billede

Photo by Evelyn on Unsplash (Foto: Photo by Evelyn on Unsplash)

Danske takeaway-portal leverer solidt overskud

Coronakrisen giver fremgang til den danske takeawayportal Hungry.

Den danske takeaway-portal Hungry.dk er kommet ud af det seneste regnskabsår med et overskud på 9 millioner kroner, hvilket er en betydelig fremgang i forhold til året før, hvor overskuddet lød på 5,8 millioner kroner.

Det viser selskabets seneste regnskab.

Hungrys bruttofortjensten er ligeledes vokset fra 14 millioner kroner til 19 millioner kroner.

Corona-krise er kilde til fremgang

En del af fremgangen skyldes coronakrisen, forklarer selskabets stifter og bestyrelsesformand Morten Larsen til Børsen.

Han oplyser at selskabet i løbet forårsmånederne har haft held til at få 200 nye restauranter ombord på platformen, og platformen bruges nu samlet set af 1800 danske restauranter

“Markedet vokser mere og hurtigere som følge af corona, og vi investerer derfor alt, hvad vi kan, i både markedsføring og logistik,” siger Morten Larsen til Børsen.Morten Larsen har en fortidhos Just-Eat, der i dag er en af Hungrys største konkurrenter. I løbet af de seneste år har også finske Wolt dog meldt sig som en betydelig spiller på det danske takeaway-marked.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere