Artikel top billede

Tablet-salget går frem efter flere års tilbagegang

Efter flere år med tilbagegang er der nu igen kommet gang i tablet-salget.

I andet kvartal af 2020 blev der solgt 26 procent flere tablets end samme kvartal år før.

Det viser en ny analyse fra analysehuset Canalys.

Fremgangen kommer efter flere år med tilbagegang på tablet-markedet.

Canalys vurderer at fremgangen i det seneste kvartal skyldes, at forbrugere der skulle arbejde hjemmefra havde øget behov for en basal computer med en relativ stor skærm og en overkommelig pris, der kunne bruges til fjernarbejde, fjernundervisning og underholdning i hjemmet.

Apples iPad er størst

Den største spiller på markedet for tablets er ifølge Canalys stadigvæk Apples iPad, der sidder på 38 procent af markedet og oplevede en salgsfremgang på 19,8 procent i forhold til året før.

Det var dog Lenovo, der oplevede den største fremgang i kvartalet. Med en vækst i salget på 52,9 procent sidder Lenovo nu på 7,5 procent af markedet.

Samsung havde også stor fremgang i kvartalet. Med en årlig salgsvækst på 44,5 procent sidder den koreanske gigant nu på 18,7 procent af tablet-markedet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere