Vinderen er fundet:Her er Danmarks bedste CIO: Susanne Schustin fra Blue Water Shipping er Årets CIO 2023

Artikel top billede

Svensk popstjernes musik forsvinder fra streaming-tjeneste efter kritik af Kina og Huawei

Apple Music i Kina har fjernet den svenske popstjerne Zara Larssons musik efter, at hun på svensk tv gav et interview, hvor hun kritiserede den kinesiske stat og lagde afstand til sit eget tidligere samarbejde med Huawei

Den svenske popstjerne Zara Larssons musik er blevet fjernet fra streamingtjenesten Apple Music i Kina.

Det sker ifølge den svenske tv-station SVT efter, at hun tidligere på måneden i tv-interview kritiserede Kina og tog afstand fra sit eget tidligere sponsorsamarbejde med den kinesiske mobilgigant Huawei.

“Selvom Huawei selv siger, at selskabet ingen forbindelse har til den kinesiske stat, så er det svært at bevise eller modbevise. Men vi ved at den kinesiske stat ikke er nogen rar stat, og jeg ønsker ikke at støtte dens handlinger,” sagde hun i et interviewet.

Zara Larsson fik i 2017 sit internationale gennembrud med albummet So Good og hitsinglen Lust Life. Efterfølgende indgik hun en reklamekontrakt med Huawei i 2019, hvilket hun har mødt kritik for i svenske medier. Aftalen er siden blevet opsagt.

Det er ikke kun i Sverige, at Huawei indgår reklameaftaler med popstjerne.

Herhjemme har selskabet i flere år haft et samarbejde med den danske popstjerne Christopher.

Læs også: Huawei overhaler Samsung: Er nu verdens største mobilproducent
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
B2B automatisering

Globale software- og udviklerhuse såsom Microsoft, IBM, Salesforce og SAP mangedobler i disse år deres investeringer i udvikling af teknologi, der integrerer automatisering i ERP-platforme og andre forretningskritiske services. Du får konkret viden om, hvordan stadig flere koncerner samt mindre og mellemstore virksomheder allerede i dag konverterer processer, så langt de fleste sager håndteres automatisk, mens kun et mindretal behandles manuelt.

14. juni 2023 | Læs mere


NIS2 - Når ansvaret for cyberforsvaret lægges i hænderne på danske produktionsvirksomheder

I takt med at cybertruslen stiger og kravene til cybersikkerheden skærpes, når det nye NIS2-direktiv træder i kraft den 17. oktober 2024 bliver en endnu større del af det officielle ansvar for at beskytte den kritiske infrastruktur i Danmark lagt i hænderne på direktionen og bestyrelserne i private produktionsvirksomheder og ledelsen i offentlige organisationer og myndigheder.

14. juni 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Skab og dokumentér værdien af virksomhedens enterprise arkitektur

Vi går i dybden med, hvordan du kan optimerer driften af dit it-landskab præget af et godt mix af egne datacentre, hostede løsninger, API-integrationer og middleware – alt tilsat et stigende antal cloud-løsninger, som binder løsningerne sammen. Programmet for dagen afspejler den situation, virksomheder møder i bestræbelserne på at håndtere et it-landskab i forandring, hvor man skal have virksomhedens egen infrastruktur til at spille sammen med integration til cloudbaserede elementer.

15. juni 2023 | Læs mere