Apple brygger på ny abonnementsmodel: Vil slå tjenester sammen

Ifølge flere kilder forbereder Apple en ny betalingsmodel for selskabets services, hvor flere tjenesterne vil blive 'bundlet' sammen for at sætte fart på væksten.

Apple er på vej med en række pakker, der kombinerer selskabets forskellige digitale services.

Det skriver Bloomberg.

Kilder fortæller mediet, at pakkerne - 'bundles' af forksellige service - vil betyde lavere månedlige priser for de enkelte produkter og skal tilskynde brugerne til at abonnere på flere tjenester så som Apple Music, Apple TV+, Apple News+, Apple Arcade og ekstra plads på iCloud.

Pakkerne, der internt i Apple ifølge kilderne er blev døbt Apple One, vil komme i forskellige prisklasser alt efter udbuddet.

De nye abonnementsmodeller vil kunne blive lanceret allerede til oktober, hvor Apple efter planen præsenterer nye iPhones.

Læs også: Apple taber sag om datadeling mod it-leverandør

Det indeholder en basispakke
En basispakke vil ifølge Bloomberg inkludere Apple Music og Apple TV+, og det er planen, at Apple vil tilbyde services til en lavere pris til kunderne, end hvis de abonnerede enkeltvis på Apples forskellige tjenester.

Ifølge samme medie arbejder Apple også på en ny abonnementsmodel for virtuelle fitness-klasser, der kan tilgås via apps på iPhones, iPads og Apple TV.

Apple har ikke ønsket at kommentere historien over for Bloomberg.

Læs også: Apple slipper kraftigere iMac løs: Kan blive den sidste af sin slagsPremium
Spareplan har udløst voldsomme protester: Her er regeringens forklaring på planlagte it-besparelser
Regeringens planer om at skære ned for blandt andet Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Styrelsen for It og Læring skyldes blandt andet 'bevillings-udløb' og 'løbende tilpasninger,' lyder det i et skriftligt svar, som Finansministeriet har sendt til Computerworld - tre uger efter vi bad om en begrundelse.
Computerworld
Så kom der pris og dato på de nye PlayStation 5-modeller
Sony slipper de nye PlayStation 5 konsoller løs blot halvanden uge efter lanceringen af Microsofts Xbox-kollektion.
CIO
Podcast: Pandoras CIO Peter Cabello afslører sine tre vigtigste mål for digitaliseringen
Podcast, The Digital Edge: Hør Pandoras CIO Peter Cabello Holmberg fortælle om, hvordan et af verdens største smykkefirmaer arbejder med innovation og digitalisering af et traditionel offline salg, og hvordan Pandora udnytter data til at skabe en bedre kundeoplevelse.
Job & Karriere
På jagt efter et it-job i Jylland? Her er 10 stillinger fra Aabenraa til Aalborg, der ledige netop nu
Vi har fundet en række spændende stillinger til dig, der jagter et it-job. Her kan du vælge og vrage mellem ledige stillinger lige fra Aabenraa til Aalborg.
White paper
Skab værdi med det samme med Cloud SIEM
Opsporing og respons er to kritiske punkter i den igangværende rejse mod at forbedre din virksomheds sikkerhed. I takt med at trusselslandskabet bliver mere og mere komplekst, så vil en effektiv sporing og responsprogram hjælpe dig med at se truslerne tidligt, og minimere chancen for at angrebet lykkes – kan du undvære det? I dette whitepaper viser vi dig, hvordan du allerede kan se værdien efter få dage og ikke uger eller måneder.