Artikel top billede

Apple brygger på ny abonnementsmodel: Vil slå tjenester sammen

Ifølge flere kilder forbereder Apple en ny betalingsmodel for selskabets services, hvor flere tjenesterne vil blive 'bundlet' sammen for at sætte fart på væksten.

Apple er på vej med en række pakker, der kombinerer selskabets forskellige digitale services.

Det skriver Bloomberg.

Kilder fortæller mediet, at pakkerne - 'bundles' af forksellige service - vil betyde lavere månedlige priser for de enkelte produkter og skal tilskynde brugerne til at abonnere på flere tjenester så som Apple Music, Apple TV+, Apple News+, Apple Arcade og ekstra plads på iCloud.

Pakkerne, der internt i Apple ifølge kilderne er blev døbt Apple One, vil komme i forskellige prisklasser alt efter udbuddet.

De nye abonnementsmodeller vil kunne blive lanceret allerede til oktober, hvor Apple efter planen præsenterer nye iPhones.

Læs også: Apple taber sag om datadeling mod it-leverandør

Det indeholder en basispakke

En basispakke vil ifølge Bloomberg inkludere Apple Music og Apple TV+, og det er planen, at Apple vil tilbyde services til en lavere pris til kunderne, end hvis de abonnerede enkeltvis på Apples forskellige tjenester.

Ifølge samme medie arbejder Apple også på en ny abonnementsmodel for virtuelle fitness-klasser, der kan tilgås via apps på iPhones, iPads og Apple TV.

Apple har ikke ønsket at kommentere historien over for Bloomberg.

Læs også: Apple slipper kraftigere iMac løs: Kan blive den sidste af sin slags