Artikel top billede

Systematic hjemsender halvdelen af sine medarbejdere i Aarhus

Systematic har bedt halvdelen af sine 700 medarbejdere i Aarhus om at arbejde hjemmefra.

Systematic har efter de seneste corona-udbrud i Aarhus bedt omkring halvdelen af sine medarbejdere om at arbejde hjemmefra.

Selskabet var ellers ifølge ITWatch vendt tilbage til en normal hverdag efter foråret.

Men nu er bøtten altså vendt igen og alle medarbejdere, der har mulighed for det, skal nu arbejde hjemmefra.

Direktør Michael Holm siger til mediet, at Systematic-organisationen i løbet af foråret fik bevist, at det godt kan lade sig gøre at arbejde på denne måde.

“Nedlukningen har ikke påvirket vores forretning eller vores kunder mærkbart. Der er selvfølgelig frustrerende, når vi ikke kan komme ud og mødes med vores kunder – men alle har forståelse for situationen, og det har ikke påvirket vores projekter eller leverancer negativt. Hvor der er vilje, er der vej, kan man sige,” siger Michael Holm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere