Artikel top billede

(Foto: Systematic)

Systematic hjemsender halvdelen af sine medarbejdere i Aarhus

Systematic har bedt halvdelen af sine 700 medarbejdere i Aarhus om at arbejde hjemmefra.

Systematic har efter de seneste corona-udbrud i Aarhus bedt omkring halvdelen af sine medarbejdere om at arbejde hjemmefra.

Selskabet var ellers ifølge ITWatch vendt tilbage til en normal hverdag efter foråret.

Men nu er bøtten altså vendt igen og alle medarbejdere, der har mulighed for det, skal nu arbejde hjemmefra.

Direktør Michael Holm siger til mediet, at Systematic-organisationen i løbet af foråret fik bevist, at det godt kan lade sig gøre at arbejde på denne måde.

“Nedlukningen har ikke påvirket vores forretning eller vores kunder mærkbart. Der er selvfølgelig frustrerende, når vi ikke kan komme ud og mødes med vores kunder – men alle har forståelse for situationen, og det har ikke påvirket vores projekter eller leverancer negativt. Hvor der er vilje, er der vej, kan man sige,” siger Michael Holm.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere