Artikel top billede

De spændende it-job er rykket endnu tættere på Computerworld

Specialiseret jobportal for it-stillinger skifter navn. Skiftet er en konsekvens af et stærkere samarbejde med Computerworld.

Computerworld og jobportalen it-jobbank er en del af samme koncern. Og vi dækker begge it-området.

Men navnene har indtil i dag ikke fortalt hele historien om overlappet mellem den gode it-dækning og de attraktive stillinger.

Men det gør det nu. For tirsdag skifter den specialiserede it-jobportal it-jobbank navn til Computerworld it-jobbank.

Med navneskiftet cementerer vi samarbejdet mellem Computerworld og Computerworld it-jobbank yderligere.

Vi håber i fremtiden at kunne friste dig med endnu mere attraktive ledige it-stillinger inden for blandt andet sikkerhed, softwareudvikling, webudvikling, ledelse eller systemdrift.

Som altid kan du se en række af de ledige stillinger på Computerworld - eller du kan se aktuelle stillinger direkte på Computerworld it-jobbank.
Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.