Artikel top billede

Her er Thomas Jensens plan som ny CEO i Milestone Systems: "Jeg har ventet på det rigtige match med den rigtige virksomhed, så på mange måder er det en drøm, der går i opfyldelse"

Interview: Stillingen som CEO i Milestones bliver den første post som administrerende direktør for Thomas Jensen efter mange år i udlandet. "Jeg har tidligere haft muligheder for at blive CEO, som jeg ikke har kunnet se mig selv i. Jeg har ikke ønsket at blive CEO for et Wall Street-lignende selskab, hvor det drejer sig om tal, earnings og aktionærer på bekostning af mennesker," siger han.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Læs stort interview med Milestones nye direktør Thomas Jensen
  • Se hvorfor han til sin egen overraskelse sagde ja til jobbet
  • Hvorfor Milestone var det perfekte match for Thomas Jensen
  • Hans foreløbig udmelding om plan og strategi for selskabet
  • Hvad den første lagpraktiske opgave bliver for Thomas Jensen
1.461
7:30 min
Fra 1. oktober vender Thomas Jensen tilbage til Danmark som ny topchef for det fremadstormende danske it-selskab Milestone Systems.

Fødselsattesten siger 1973, men det har ikke afholdt Thomas Jensen fra at have bestredet en række helt tunge topstillinger hos virksomheder i såvel Danmark som i udlandet.

Den nu 46-årige Thomas Jensen har siden 2013 været på en udlandsrejse, der har budt på en direktørpost for den globale kanal-strategi i HP og senest en stilling som executive vice president i en af Europas største it-integratorer, Bechtle.

Trods en karriere der også også har budt på lederpositioner hos Vestas og Maersk Line, er jobskiftet en milepæl for Thomas Jensen, da det bliver hans første stilling som øverste direktør i et selskab.

Thomas Jensen fortæller til Computerworld, at han længe har flirtet med de tungeste topposter i erhvervsbranchen.

Men han har ventet på det helt rigtige tilbud.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Stor fyringsrunde koster IBM Danmark mere end 100 millioner kroner på bundlinjen

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Efter køb af to danske selskaber på tre måneder: Her er planen for belgisk ERP-kæmpe i Danmark

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

IBM Danmarks indtjening styrtdykker: Lander nyt million-underskud

Artikel teaser billede 0 Premium-indhold

Danoffice IT overtager aarhusianske Edgemo med mere end 100 medarbejdere: Samlet omsætning nærmer sig nu to milliarder kroner


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Har du både dine applikationer og dit hoved i skyen?
Kan du nikke ja til en eller flere af disse situationer? • I bruger mange cloud-applikationer • I logger ind fra flere lokationer • I logger ind fra flere forskellige typer af devices Så kan du få stort udbytte af at læse dette whitepaper … Hver dag tilgår, navigerer og arbejder jeres medarbejdere i de applikationer, I har liggende i ”skyen”. Antallet af cloud-baserede applikationer stiger eksplosivt, så hvordan sikrer I ADGANGEN til dem og til de data, som applikationerne indeholder? Vel at mærke uden at gå på kompromis med BRUGERVENLIGHEDEN? Løsningen er Access Management, som er hovedtemaet for dette whitepaper.