Artikel top billede

Eksplosiv vækst hos GN Audio: Regnskab lander langt over det forventede

Lydspecialisterne hos GN Audio leverer et kvartalsregnskab der lander langt over den forventede vækst på 20,6 procent.

GN Audio, som står bag det danske headset-brand Jabra, kan i sit seneste kvartalsregnskab levere en vækst på hele 32 procent.

Det blæser forbi de af selskabet indhentede estimater for kvartalet, hvor analytikere forventede at se en vækst på 20,6 procent i omsætningen i forhold til samme kvartal i 2019, skriver Ritzau.

Således blev der omsat for i alt 1,94 milliarder kroner i perioden, næsten en halv milliard mere end året før, hvor resultatet landede på 1,47 milliarder kroner.

Den øgede omsætning afspejler sig i overskuddet før skat (EBITA) som stiger med over 50 procent. Driftsresultatet lyder på 408 millioner kroner mod 268 millioner i andet kvartal 2019.

Det svarer til en vækst i EBITA-marginen til 21 procent.

Virksomheden noterer i sit regnskab, at de stærke tal drives frem af en særlig stor efterspørgsel for enterprise-headset, delvist drevet af behovet for udstyr til hjemmearbejdspladser på grund af Covid-pandemien.

Omvendt oplever koncernens søstervirksomhed, GN Hearing, et styrtdyk på 54 procent i omsætningen fordi corona-krisen vanskeliggør salget af høreapparater.

Læs også: Test: Jabra har skrumpet sit headset med 20 procent - nu er Elite 75t bluetooth-kongen
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.