Artikel top billede

Forbrugerrådet Tænk: Her får du Danmarks bedste internet

Forbrugerrådet slår fast i omfattende test: Det her er Danmarks bedst bredbåndsforbindelse.

Over 97 forskellige bredbåndsprodukter har været igennem Forbrugerrådets Tænks test-maskineri, i organisationens kåring af Danmarks bedste bredbåndsforbindelse.

Blandt de mange produkter ragede Telenors ’MaxSpeed’ 1.000 mbps abonnement over feltet og kan kalde sig for den bedste bredbåndsforbindelse til private.

I sin vurdering skeller Forbrugerrådet Tænk ikke blot til hastigheden, men tager andre forhold som pris, kundeservice, bindingsperioder og gebyrer med i den endelige vurdering. Her trækker Telenors kundeservice længere åbningstider op i regnskabet.

Tungest i vurderingen har været prisen, som tæller for en tredjedel af den tildelte score. Med en pris på 249 kroner per måned er MaxSpeed Danmarks billigste gigabit-abonnement.

” Jeg er rigtig glad for, at Forbrugerrådets test viser, at Telenor ikke bare har Danmarks hurtigste internet til Danmarks laveste pris, men at MaxSpeed nu også er kåret som Danmarks bedste internetforbindelse. Men jeg hæfter mig også ved, at Telenor også bliver belønnet for den samlede kundeoplevelse uden bindingsperioder og skjulte gebyrer samt vores lange åbningstider i kundeservice,” fortæller internetchef hos Telenor, Lars Kyrø i en meddelelse.

Danmarks hurtigste bredbåndsprodukt ifølge undersøgelsen leveres af Hiper, som sikrer minimumshastigheder på 1.000 mbps med sin ’Bredbånd 1000’ pakke, mod 900 mbps i Telenors MaxSpeed abonnement.

Testens billigste produkt tilbydes af Kviknet, som formår at indtage en tredjeplads med sin 500 mbps forbindelse til 199 kroner per måned. Modsat Telenors og Hipers løsninger, er uploadhastighederne ikke begrænsede, hvorfor der kan uploades data med 500 mbps mod 60 mbps hos de to øvrige topscorere.

Læs også: Så kom de første test-resultater: Så hurtig er Elon Musks satellit-bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere