Artikel top billede

Forbrugerrådet Tænk: Her får du Danmarks bedste internet

Forbrugerrådet slår fast i omfattende test: Det her er Danmarks bedst bredbåndsforbindelse.

Over 97 forskellige bredbåndsprodukter har været igennem Forbrugerrådets Tænks test-maskineri, i organisationens kåring af Danmarks bedste bredbåndsforbindelse.

Blandt de mange produkter ragede Telenors ’MaxSpeed’ 1.000 mbps abonnement over feltet og kan kalde sig for den bedste bredbåndsforbindelse til private.

I sin vurdering skeller Forbrugerrådet Tænk ikke blot til hastigheden, men tager andre forhold som pris, kundeservice, bindingsperioder og gebyrer med i den endelige vurdering. Her trækker Telenors kundeservice længere åbningstider op i regnskabet.

Tungest i vurderingen har været prisen, som tæller for en tredjedel af den tildelte score. Med en pris på 249 kroner per måned er MaxSpeed Danmarks billigste gigabit-abonnement.

” Jeg er rigtig glad for, at Forbrugerrådets test viser, at Telenor ikke bare har Danmarks hurtigste internet til Danmarks laveste pris, men at MaxSpeed nu også er kåret som Danmarks bedste internetforbindelse. Men jeg hæfter mig også ved, at Telenor også bliver belønnet for den samlede kundeoplevelse uden bindingsperioder og skjulte gebyrer samt vores lange åbningstider i kundeservice,” fortæller internetchef hos Telenor, Lars Kyrø i en meddelelse.

Danmarks hurtigste bredbåndsprodukt ifølge undersøgelsen leveres af Hiper, som sikrer minimumshastigheder på 1.000 mbps med sin ’Bredbånd 1000’ pakke, mod 900 mbps i Telenors MaxSpeed abonnement.

Testens billigste produkt tilbydes af Kviknet, som formår at indtage en tredjeplads med sin 500 mbps forbindelse til 199 kroner per måned. Modsat Telenors og Hipers løsninger, er uploadhastighederne ikke begrænsede, hvorfor der kan uploades data med 500 mbps mod 60 mbps hos de to øvrige topscorere.

Læs også: Så kom de første test-resultater: Så hurtig er Elon Musks satellit-bredbånd
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere


Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere