Artikel top billede

Fitness World vil investere stort millionbeløb i it-systemer: Fyrer 75 medarbejdere

Fitness World vil investere massivt i digitalisering, efter fitnesskæden har set sig nødsaget til at fyre 75 medarbejdere som følge af coronakrisen.

Den danske fitnesskæde Fitness World fyrer 75 ansatte samt en række deltidsansatte på grund af coronakrisen.

Samtidig bliver alle Urban Gym-fitnesscentre lavet om til Fitness World-centre.

I stedet lancerer Fitness World en plan, hvor der skal investeres massivt i digialisering.

Det oplyser selskabet i en meddelelse.

"Alene i år investerer Fitness World et stort millionbeløb i nye rengøringsmaskiner, digitale services og it-systemer, der skal understøtte omstillingen til den nye virkelighed," lyder det i meddelelsen, hvor det ikke fremgår konkret, hvor stort millionbeløbet er.

Fitnesskæden gør det samtidigt klart, at ændringerne ikke berør virksomhedens instruktører eller personlige trænere, men sker i forhold til den operationelle drift af centrene og organiseringen af Fitness Worlds hovedkontor.

Fitness World beskræftiger 4.500 medarbejdere i Danmark.

Læs også: Tag med CIO Peter Cabello Holmberg bag facaden i Pandoras 'digitale powerhouse': Her er den storstilede plan
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Nye muligheder - ny værdi. Få mere ud af Microsoft Dynamics 365 CE - med særligt fokus på kunstig intelligens (AI)

Kunstig intelligens, stemmegenkendelse, Open AIs meget omtalte ChatGPT, integrationer til Outlook, Teams og meget mere. Microsoft Dynamics 365-platformen byder på masser af muligheder for at øge produktiviteten, forbedre kundeservicen, få bedre indsigt i forretningen og i det hele taget rykke fra konkurrenterne.

29. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere