Artikel top billede

TikTok: Vi har intet andet valg end at sagsøge den amerikanske regering

TikTok understreger, at det er en sidste udvej, at selskabet nu hiver den amerikanske regering i retten.

"Vi tager det ikke let at sagsøge regeringen. Men med den bekendtgørelse, der vil forbyde vores drift i USA, har vi intet andet valg."

Sådan lyder det, ifølge Reuters, i en blogpost fra TikTok, der nu går rettens vej for at udfordre det ultimatum, som den amerikanske præsident Donald Trump har stillet virksomheden over for.

Donald Trump kræver, at ByteDance, som er virksomheden bag TikTok, skal afhænde den amerikanske del af forretningen inden for 90 dage.

Både Oracle og Microsoft kæmper for at overtage TikToks amerikanske forretning, men før det sker, går TikTok altså nu rettens vej for at bekæmpe præsidenten påbud.

Det kan du læse mere om her: TikTok vil udfordre Trumps ultimatum i retten: Lægger sag an
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

30. marts 2023 | Læs mere


Seminar: Optimér databasen og styrk kritiske processer på tværs af platform, cloud og on-premise

Det er lettere sagt end gjort at optimere databasemiljøet i en hybrid, distribueret infrastruktur, hvor funktionalitet og stabilitet er afhængig af en lang række integrationer med platforme og teknologier fra talrige leverandører. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du som DBA’er, infrastrukturspecialist eller IT-chef får de bedste forudsætninger for at lykkes med indsatsen. Du får konkret og opdateret viden om værktøjer og kompetencer, der gør det muligt at løfte opgaven i din virksomhed. Uanset om I satser på Oracle DB, Microsoft SQL eller PostgreSQL på eksempelvis IBM Cloud – eller en blanding heraf.

30. marts 2023 | Læs mere


SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere