Artikel top billede

TikTok: Vi har intet andet valg end at sagsøge den amerikanske regering

TikTok understreger, at det er en sidste udvej, at selskabet nu hiver den amerikanske regering i retten.

"Vi tager det ikke let at sagsøge regeringen. Men med den bekendtgørelse, der vil forbyde vores drift i USA, har vi intet andet valg."

Sådan lyder det, ifølge Reuters, i en blogpost fra TikTok, der nu går rettens vej for at udfordre det ultimatum, som den amerikanske præsident Donald Trump har stillet virksomheden over for.

Donald Trump kræver, at ByteDance, som er virksomheden bag TikTok, skal afhænde den amerikanske del af forretningen inden for 90 dage.

Både Oracle og Microsoft kæmper for at overtage TikToks amerikanske forretning, men før det sker, går TikTok altså nu rettens vej for at bekæmpe præsidenten påbud.

Det kan du læse mere om her: TikTok vil udfordre Trumps ultimatum i retten: Lægger sag an
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere