Artikel top billede

TikTok vil udfordre Trumps ultimatum i retten: Lægger sag an

ByteDance vil nu gå gennem det amerikanske retssystem for at få omstødt Donald Trumps ultimatum.

ByteDance, der står bag TikTok, vil ikke acceptere den amerikanske præsident Donald Trumps ultimatum, der påkræver, at ByteDance skal afhænde den amerikanske del af forretningen inden for 90 dage.

Derfor lægger selskabet nu sag an for at få ændret påbuddet.

Det skriver Reuters.

"For at sikre at retsstatsprincippet ikke bortfalder, og at vores virksomhed og brugere behandles retfærdigt, har vi ikke andet valg end at udfordre den ordre gennem retssystemet," lyder det fra TikTok, der samtidig påpeger, at selskabet har været i kontakt med de amerikanske myndigheder gennem mere end et år uden resultat.

Både Oracle og Microsoft kæmper for at overtage TikToks amerikanske forretning.

Det kan du læse mere om her: Oracle forhandler om at overtage TikTok for næsen af Microsoft: Får opbakning fra Donald Trump
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere