Artikel top billede

(Foto: Pernille Greve Photography)

NNIT indgår aftale med AWS

NNIT og AWS har indgår i samarbejde, der betyder, at NNIT kan administrere, servicere, supportere og fakturere kunder som anvender AWS.

Danske NNIT indgår aftale med AWS.

Parterne har underskrevet en såkaldt solution provider program-aftale med den amerikanske cloud-gigant.

Aftalen betyder, at NNIT nu kan administrere, servicere, supportere og fakturere kunder som anvender AWS, alt imens kunderne har deres egne betingelser med AWS.

Med aftalen vil NNIT søge at lande flere globale kunder inden for life science.

"Vi er stolte af vores tætte samarbejde med AWS, og vi ser frem til at styrke vores indsats yderligere. Vi har i vores fællesskab et stærkt tilbud til den globale life sciences-industri," lyder det fra Jens Maagøe, Chief Technology Officer hos NNIT, i en meddelelse.

NNIT har mere end 100 konsulenter, der er certificeret i AWS.

Læs også: Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Højer og Lauritzen ApS
Distributør af pc- og printertilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Byg digitale løsninger omkring dit kerneprodukt og styrk konkurrenceevnen

Stadig flere virksomheder tænker digitale løsninger ind i deres samlede produktportefølje. De sælger ikke ”kun” komponenter og fysiske produkter, men styrker det samlede produktkatalog med services, der f.eks. giver indsigt i ydeevne og udnyttelse af enhederne – og som gør vedligehold langt mere kosteffektivt og rettidigt. Derfor sætter vi fokus på, hvordan du bygger eller optimerer cloudbaserede løsninger, der komplementerer dit kerneprodukt.

21. marts 2023 | Læs mere


Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere