Artikel top billede

NNIT indgår aftale med AWS

NNIT og AWS har indgår i samarbejde, der betyder, at NNIT kan administrere, servicere, supportere og fakturere kunder som anvender AWS.

Danske NNIT indgår aftale med AWS.

Parterne har underskrevet en såkaldt solution provider program-aftale med den amerikanske cloud-gigant.

Aftalen betyder, at NNIT nu kan administrere, servicere, supportere og fakturere kunder som anvender AWS, alt imens kunderne har deres egne betingelser med AWS.

Med aftalen vil NNIT søge at lande flere globale kunder inden for life science.

"Vi er stolte af vores tætte samarbejde med AWS, og vi ser frem til at styrke vores indsats yderligere. Vi har i vores fællesskab et stærkt tilbud til den globale life sciences-industri," lyder det fra Jens Maagøe, Chief Technology Officer hos NNIT, i en meddelelse.

NNIT har mere end 100 konsulenter, der er certificeret i AWS.

Læs også: Per Kogut ser tilbage på halvt år med kontroltab: "Jeg havde håbet, at jeg kunne være mere i kontrol, end tilfældet har været"
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Edgemo A/S
Salg af hardware, software, konsulentydelser og services inden for virtualiseret infrastruktur, cloud, datacenteret og unified communication.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere