Artikel top billede

Digitaliseringsstyrelsen skal i gang med at lukke sikkerheds-hul i NemID

Digitaliseringssstyrelsen vil med indgreb lukke sikkerhedshul i NemID, der har gjort det muligt for hackere at installere keyloggere.

Digitaliseringsstyrelsen vil i den kommende tid fjerne den funktion i NemID, der gør, at brugerne af de gamle papkort kan se, hvor mange nøgler, de har tilbage på deres nøglekort.

Det sker ifølge DR for at holde hackere fra døren.

De har nemlig udnyttet, at nogle brugere papkort-versionen af NemID har logget på computere på biblioteker for at se, hvor mange nøgler de har tilbage.

Og det har hackere udnyttet ved at installere keyloggere på bibliotekernes computere, skriver DR.

Finansminister Nicolai Wammen har meddelt på et samråd, at der nu også skal strammes op på sikkerheden på bibliotekernes offentlige computere.

Digitaliseringsstyrelsen skal mdøes med KL og politiet i dag fredag for at få styr på sagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Daxiomatic ApS
Salg, udvikling, implementering og servicering af software til ERP

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere