Artikel top billede

(Foto: Jacob Wittorf)

Digitaliseringsstyrelsen skal i gang med at lukke sikkerheds-hul i NemID

Digitaliseringssstyrelsen vil med indgreb lukke sikkerhedshul i NemID, der har gjort det muligt for hackere at installere keyloggere.

Digitaliseringsstyrelsen vil i den kommende tid fjerne den funktion i NemID, der gør, at brugerne af de gamle papkort kan se, hvor mange nøgler, de har tilbage på deres nøglekort.

Det sker ifølge DR for at holde hackere fra døren.

De har nemlig udnyttet, at nogle brugere papkort-versionen af NemID har logget på computere på biblioteker for at se, hvor mange nøgler de har tilbage.

Og det har hackere udnyttet ved at installere keyloggere på bibliotekernes computere, skriver DR.

Finansminister Nicolai Wammen har meddelt på et samråd, at der nu også skal strammes op på sikkerheden på bibliotekernes offentlige computere.

Digitaliseringsstyrelsen skal mdøes med KL og politiet i dag fredag for at få styr på sagerne.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere