Topdirektør og medstifter af milliardvirksomheden Nutanix stopper

Dheeraj Pandey har valgt at trække sig som direktør for den amerikanske hyperkonvergens-virksomhed Nutanix, som han var med til at stifte for 11 år siden.

Den amerikanske it-virksomhed og hyperkonvergens-specialist, Nutanix er på jagt efter en ny direktør.

Det sker efter, at selskabets medstifter og CEO, Dheeraj Pandey, har valgt at trække sig for topposten i det selskab, som han var med til at etablere for 11 år siden.

Det skriver CRN.

Nutanix er i dag vokset til en af de store spillere inden for 'hyperconverged infrastructure' og havde i 2019 en omsætning på over 7,7 milliarder kroner.

Den helt store konkurrent er inden for virtualisering VMware.

Læs mere her: Med hjælp fra Caroline Wozniacki og Jon Snow vil Nutanix duellere mod mægtige VMware: 60-årig svensk billedbogsforfatter leder an i Norden

I en udtalelses gør Dheeraj Pandey det klart, at de 11 år med Nutanix har været de mest givende i hans karriere.

"Styret af en vision om at gøre it-infrastruktur så enkel, at den bliver usynlig, har vores team bygget Nutanix til en førende virksomhed inden for cloudsoftware og en pioner inden for hybrid cloud-infrastrukturløsninger," lyder det fra Dheeraj Pandey, der fortsætter:

"Jeg er overbevist om, at der ikke er noget bedre tidspunkt for mig at gøre denne overgang til en ny leder, der kan guide Nutanix gennem sit næste årti med vækst og succes."

Fra bestyrelsen i Nutanix lyder det, at Sillicon Valleys historie er fyldt med
store grundlæggere og legendariske visionære, og at Dheeraj Pandey har tjent sin plads blandt dem.

Overfor CRN har Dheeraj Pandey tidligere fortalt, at han kom til USA med 900 dollar på lommen, inden eventyret med Nutanix.

Læs også: "Er du i Stockholm syv måneder om året, er det oplagt at købe eller leje en lejlighed. Det er det samme med cloud og on premise"


mest debatterede artikler

Premium
HP oplever massiv pc-efterspørgsel under corona: "Den største udfordring er tilgang til produkter"
HP Inc. har oplevet massiv efterspørgsel på selskabets bærbare computere det seneste halvår. Fra den danske landechef, Peter Møller Kristensen, lyder det, at 2020 har været et godt år, hvor den største udfordring har været at få nok produkter hjem.
Computerworld
Stein Bagger gør comeback i ny branche: "De lignede et mafiahold, førte sig frem som nyrige og plaprede løs om urealistiske drømme"
Stein Bagger har skiftet navn og fører sig nu frem i store biler i en helt ny branche, skriver en dansk avis.
CIO
Podcast: Her er seks gode råd om ledelse og digitalisering fra danske top-CIO'er
The Digital Edge: Vi har talt med 17 af Danmarks dygtigste digitale ledere - og samlet deres seks bedste råd om digitalisering og ledelse. Få alle rådene på 26 minutter i denne episode af podcasten The Digital Edge.
Job & Karriere
Se Waoos forklaring: Derfor har selskabet fyret topchef Jørgen Stensgaard med omgående virkning
Waaos bestyrelse opsiger fiberselskabets topchef, Jørgen Stensgaard, der fratræder med omgående virkning. Se hele forklaringen fra Waao her.
White paper
Sådan outsourcer du effektivt – og undgår fælderne
Nogle outsourcer for at minimere omkostningsniveauet, andre for at skaffe ressourcer og spidskompetencer, der er svære at skaffe lokalt – eller af en helt tredje årsag. Der er dog talrige forhold, der er gode at afdække, før man overhovedet begynder at lede en outsourcingudbyder. Man skal klarlægge egne projektbehov samt de spørgsmål og krav, man vil stille samt indsamle viden og erfaringer om, hvordan samarbejdet indledes, drives og styres optimalt. Dertil skal man kende til de hyppigste faldgruber, der kan få et ellers lovende outsourcingsamarbejde til at køre i grøften.