Artikel top billede

Topdirektør og medstifter af milliardvirksomheden Nutanix stopper

Dheeraj Pandey har valgt at trække sig som direktør for den amerikanske hyperkonvergens-virksomhed Nutanix, som han var med til at stifte for 11 år siden.

Den amerikanske it-virksomhed og hyperkonvergens-specialist, Nutanix er på jagt efter en ny direktør.

Det sker efter, at selskabets medstifter og CEO, Dheeraj Pandey, har valgt at trække sig for topposten i det selskab, som han var med til at etablere for 11 år siden.

Det skriver CRN.

Nutanix er i dag vokset til en af de store spillere inden for 'hyperconverged infrastructure' og havde i 2019 en omsætning på over 7,7 milliarder kroner.

Den helt store konkurrent er inden for virtualisering VMware.

Læs mere her: Med hjælp fra Caroline Wozniacki og Jon Snow vil Nutanix duellere mod mægtige VMware: 60-årig svensk billedbogsforfatter leder an i Norden

I en udtalelses gør Dheeraj Pandey det klart, at de 11 år med Nutanix har været de mest givende i hans karriere.

"Styret af en vision om at gøre it-infrastruktur så enkel, at den bliver usynlig, har vores team bygget Nutanix til en førende virksomhed inden for cloudsoftware og en pioner inden for hybrid cloud-infrastrukturløsninger," lyder det fra Dheeraj Pandey, der fortsætter:

"Jeg er overbevist om, at der ikke er noget bedre tidspunkt for mig at gøre denne overgang til en ny leder, der kan guide Nutanix gennem sit næste årti med vækst og succes."

Fra bestyrelsen i Nutanix lyder det, at Sillicon Valleys historie er fyldt med store grundlæggere og legendariske visionære, og at Dheeraj Pandey har tjent sin plads blandt dem.

Overfor CRN har Dheeraj Pandey tidligere fortalt, at han kom til USA med 900 dollar på lommen, inden eventyret med Nutanix.

Læs også: "Er du i Stockholm syv måneder om året, er det oplagt at købe eller leje en lejlighed. Det er det samme med cloud og on premise"