Artikel top billede

Virksomhedernes egne it-systemer er skyld i hvert fjerde sikkerhedsbrud: Dette Microsoft-værktøj bliver oftest misbrugt

Hver fjerde hackerangreb skyldes, at hackere har kompromitteret et af virksomhedens eksisterende it-værktøjer til at få adgang til systemer. Det gør det svært for sikkerhedsværktøjer at opdage, lyder det fra it-sikkerhedsvirksomheden Kaspersky.

Premium Kun for abonnenter
Det får du i artiklen
  • Se hvilke it-værktøjer, der bliver misbrugt mest
  • Hvorfor hackerne misbruger virksomheders it-administrationsværktøjer
563
3 min
Hver fjerde gang en hacker har fået adgang til en virksomheds it-systemer, sker det hverken igennem malware eller uopdagede sårbarheder.

Eksklusivt Premium-indhold for abonnenter


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Er din forretning og jeres Dynamics 365 klar til løbende opdateringer?
Hyppige opdateringer af din Dynamics 365 sikrer hurtig adgang til nyeste funktioner og opdateringer. Men metoden rummer også risici. Læs her, hvordan du minimerer dem.