Artikel top billede

Kapitalfond køber ERP-selskabet Epicore for 35 milliarder kroner

Det amerikanske ERP-selskab Epicore er blevet købt af en kapitalfond for 35 milliarder kroner.

Den amerikanske ERP-virksomhed Epicor skifter fra en kapitalfond til en anden for knap 35 milliarder kroner.

Det oplyser kapitalfonden KKR, der i dag ejer Epicore.

Køberen er kapitalfonden Clayton, Dubilier & Rice (CD&R).

CD&R er nu den tredje kapitalfond til at tage ejerskab over Epicore i det seneste årti, efter at kapitalfonden Apax Partners i 2011 købte ERP-virksomheden.

Nuværende CEO Steve Murphy fortsætter med at lede selskabet.

Den nye ejer CD&R har stor ambitioner for ERP-selskabet, der blev grundlagt i Texas i 1972.

"Epicors ry for kvalitet og ydeevne og virksomhedens imponerende portefølje af næste generations cloud-produkter positionerer virksomheden godt til at vækst i de kommende år," lyder det fra CD&R's driftspartner Jeff Hawn, der fortsætter:

"Vi ser frem til at samarbejde med ledelsen hos Epicor for yderligere at udvide Epicors produktportefølje og foretage strategiske opkøb for at imødekomme kundernes digitale behov for digital transformation."

Herhjemme bliver Epicore blandt andet brugt af FLSmidth, som sammen med Oracles ERP-system dækker hele koncernen på globalt plan.

Det kan du læse mere om her: FLSmidth skrotter datacentre og flytter central it-infrastruktur i skyen før 2021: Se den store plan her
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Kombit har fundet leverandør til udbud på 120 millioner kroner: Her er vinderen af udbuddet om Nemrefusion 3.0
Der er nu fundet en vinder af udbuddet om Nemrefusion 3.0, der skal løses de samme opgaver, som den tidligere udgave systemet, men bliver mere moderne og brugervenlig.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Så ofte rammer din sikkerhedsleverandør plet – eller helt ved siden af
Denne uafhængige evaluering fra MITRE ATT&CK giver et billede af styrker og svagheder hos førende udbydere af cybersikkerhedsydelser. Rapporten vurderer bl.a. reaktion og træfsikkerhed på simulerede angreb og af, hvor hurtigt der slås alarm.