Artikel top billede

TDC tyvstarter: Nu er 5G-signalet tændt

TDC NET tænder for sit 5G-mobilnetværk nogle dage før tid.

TDC bliver den første danske teleoperatør, der tilbyder opkobling til den femte generation af mobilnetværk.

Torsdag 3. september 2020 kunne de første kunder hos TDC opleve, at 5G-ikonet øverst på mobilens skærm tonede frem, skriver Ekstra Bladet.

Dermed tyvstarter TDC med 5G-signalet, som officielt står til at debutere mandag 7. september, hvor selskabet lover et netværk som på sigt kan blive op til 20 gange hurtigere end det nuværende.

"Det nye 5G-netværk baner vejen for en ny æra for den digitale økonomi, og giver Danmark mulighed for at udbygge sin position som en global, digital frontløber," noterer Andreas Pfisterer, koncerndirektør hos TDC NET på selskabets side.

I første ombæring vil 5G-signalet kun nå ud til netværket testområder i centrum af København, Aarhus, Odense og Helsingør.

TDC forventer dog at fire ud af fem af danskerne vil få adgang til 5G-netværket inden udgangen af måneden.

Læs også: Apple liner op til stort 5G-fremstød: 75 millioner iPhone-enheder er på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere


How to Sikkerhed: Awareness, email fraud og phishing

Man kan aldrig vide sig sikker, for uanset hvor godt man sikrer sig mod hackerangreb og anden svindel, vil hacker næsten altid være et skridt foran. De går efter organisationernes svageste led i håbet om at kunne snyde sig til data, penge eller andet værdifuldt. Få derfor konkrete bud på, hvordan du kan gribe opgaven an og understøtte et effektivt awareness-niveau i din organisation med enkel, men velfungerende, teknologi.

17. november 2021 | Læs mere