Artikel top billede

(Foto: TDC NET)

TDC tyvstarter: Nu er 5G-signalet tændt

TDC NET tænder for sit 5G-mobilnetværk nogle dage før tid.

TDC bliver den første danske teleoperatør, der tilbyder opkobling til den femte generation af mobilnetværk.

Torsdag 3. september 2020 kunne de første kunder hos TDC opleve, at 5G-ikonet øverst på mobilens skærm tonede frem, skriver Ekstra Bladet.

Dermed tyvstarter TDC med 5G-signalet, som officielt står til at debutere mandag 7. september, hvor selskabet lover et netværk som på sigt kan blive op til 20 gange hurtigere end det nuværende.

"Det nye 5G-netværk baner vejen for en ny æra for den digitale økonomi, og giver Danmark mulighed for at udbygge sin position som en global, digital frontløber," noterer Andreas Pfisterer, koncerndirektør hos TDC NET på selskabets side.

I første ombæring vil 5G-signalet kun nå ud til netværket testområder i centrum af København, Aarhus, Odense og Helsingør.

TDC forventer dog at fire ud af fem af danskerne vil få adgang til 5G-netværket inden udgangen af måneden.

Læs også: Apple liner op til stort 5G-fremstød: 75 millioner iPhone-enheder er på vej
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Cyber Briefing

Én gang om måneden leverer Computerworld Event et 30 minutters Cyber Briefing, hvor du får overblik over de mest aktuelle angreb, største trusler og tendenser samt giver dig gode råd, der kan implementeres direkte i din it-sikkerhedsafdeling. Tema: Hvor står Danmark i forhold truslen fra DDoS?

22. marts 2023 | Læs mere


Datadrevet forretning 2023

Gennem inspirerende oplæg fra personer, der – på egne eller andres vegne – har formået at udnytte data til at sikre en kant til konkurrenterne, bliver du inspireret til, hvordan din organisation kan lykkes med at høste gevinsterne gennem målrettet investering i databaseret innovation og udvikling og om, hvordan man i praksis spotter potentialet i og værdien af data.

23. marts 2023 | Læs mere


Enterprise Architecture Day 2023: Strategi styring og sikkerhed

Mange it-afdelinger har de seneste år har oprustet på it-arkitektursiden. Både gennem individuelle ansættelser og med oprettelse af egentlige arkitektafdelinger. Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu?

28. marts 2023 | Læs mere