Dette smartwatch ligner et hit til dem, der ikke vil have smartwatch

Vil du have smartwatch-fordele, men foretrækker et ur, der ikke skriger til omverdenen, at det er en gadget, er de franske sundheds-specialister Withings ude med et interessant tilbud.

Smartwatch- og smart-helse producenten Withings er denne uge ude med et usædvanligt avanceret hybrid mellem smartwatch og klassiske ure med smart-uret Scanwatch.

Her forener producenten to klassiske designs med elektronisk indmad, som visuelt læner sig tæt op af et mekanisk ur, men samtidigt tilbyder maksimalt med funktioner fra smartwatch- og sundhedstracker verdenerne.

Her tilbydes to versioner i enten 42 eller 38 millimeter størrelser, der kombinerer et klassiskt look i børstet stål med et robust ydre, der kan tåle dyk ned til 50 meter og en skive i ridsefast safirglas.

Uret fungerer først og fremmest som et klassisk ur med visere, men skiven gemmer på en lille PMOLED skærm, der giver oplysninger som notifikationer fra ens smartwatch.

Scanwatch egner sig også til sport med sin indbyggede pulsmåler og altimeter, samt sensorer der registrerer og analyserer sportsgrene som svømning, løb og dusinvis af andre sportsgrene.

Modsat dedikerede smartwatches med farveskærme, kan Scanwatch klare sig i op til en måned uden at blive ladet op.

Sundhedstracker
Ud over fitness-tracker funktionerne, går Scanwatch også ind og monitorerer livstegn som din puls, hjerterytme og søvnmønstre for at opdage tegn på eventuelle sygdomme som søvnapnø og atrieflimren i hjertet.

Det gør den ved at rumme både et elektrokardiogram-måler samt en kombineret puls- og iltmæthedsmåler.

Dertil tilbyder Scanwatch klassiske fitness-tracker funktioner såsom skridttæller, kalorieforborbrug og oversigt over dagens tilbagelagde distance.

Efterårsdebut
Uret udkommer samtidig med, at flere smartwatch-producenter har interessante nyheder i støbeskeen. Dels rygtes Apple Watch til at udkomme i to forskellige variant, mens specialister som Fitbit lancerer sit mest lovende smart-ur længe.

Withings Scanwatch får debut i september 2020 til vejledende priser på 2.499 og 2.699 kroner for henholdsvis 38 og 42 millimeter versionerne.

Læs også: Det her kan blive Googles første smartwatch i meget, meget lang tidPremium
Test: Apple lider vist af idétørke - men slipper alligevel rimelig godt afsted med det nye Watch Series 6
Computerworld tester: Der er ikke meget nyt at spore i Apples nye Watch, alligevel er det svært at anbefale andet en et Apple Watch.
Computerworld
Statens Serum Institut har slettet alle sendte mails ved en fejl: "Det er dybt beklageligt"
Alle sendte mails fra Statens Seruminstitut og Sundhedsdatastyrelsen er blevet slettet, hvis de er sendt før 22. juli, oplyser de to myndigheder.
CIO
Torben Fabrin og Arla måtte på få dage omstille hele deres produktion da coronaen ramte
Da coronaen ramte verden måtte mejerigiganten Arla på få dage omstille sin produktion. Samtidig voksede salget massivt til supermarkeder mens institutioner og restauranter gik næsten i stå. Hør hvordan Arla kom gennem krisen ved blandt andet være klar med realtime analytics.
Job & Karriere
Regner din ferie væk? Brug tiden på at søge en af disse otte stillinger, der er ledige netop nu
Det sjasker ned over hele Danmark. Du kan bruge de våde sommerdage på at søge et af disse otte job, der er ledige lige nu.
White paper
Den store test: Configurable Business Documents vs. SSRS og Lasernet
3 Output Management løsninger i direkte sammenligning. Vi har sat markedets 3 mest populære dokumenthåndteringsværktøjer under lup og vurderet bl.a. anvendelsesområder, muligheder og begrænsninger for hver løsning. Whitepaperet giver dig et overblik over forskellige muligheder indenfor implementering, design, udvikling og vedligeholdelse af eksterne ERP business documenter i Microsoft Dynamics 365 til Finance & Operations.