Artikel top billede

Udstilling: Oplev en verden i størrelsesforholdet 1:32

Landets bedste modeljernbanebyggere mødes til træf i den kommende weekend, når Danmarks Tekniske Museum åbner dørene for årets modeljernbanetræf med en gigantisk samling spor og kørende materiel. Træffet er modelklubbernes og private entusiasters årlige samling, hvor der dystes på teknik, detaljer og skinnende togsæt

Det unikke ved modeljernbanetræffet er, at det er hobbyfolket selv der står for udstillingerne.

Entusiasterne står til rådighed for spørgsmål, og viser selv hvad deres modeller kan, og hvordan de bygger de mange meter bane med bjerge, broer og byer.

Medlemmer fra mere end 10 klubber deltager, og de fremviser både de helt små miniaturebaner og kæmpe anlæg med bjergkæder, tunneller, komplekse forløb med mange tog og lange vognsæt.

Klubberne tager også deres værksteder med og demonstrerer, hvordan de helt små figurer og detaljer bliver fremstillet med pincet, maling og fingersnilde.

Museets egen, rigtige togbane kører også hele weekenden.

Årets modeljernbanetræf finder sted den 12. og 13. september på Danmark Tekniske Museum fra kl. 10 til 17. Der er kun adgang med forudbestilt billet, som kan købes på https://tekniskmuseum.billet.dk/

Entré koster 95 kr. og er gratis for børn under 18 år. Yderligere information kan ses på www.tekniskmuseum.dk. Prisen for en tur med museets minitog er 25 kr. pr. person.

Danmarks Tekniske Museum ligger i Helsingør, ca. 40 minutters kørsel fra København. Busserne 802 og 353 stopper nær museet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
SAP Excellence Day 2023

På SAP Excellence Day 2023 får du det fulde overblik, der gør det lettere at prioritere mellem de mange muligheder og informeret grundlag for at vælge til og fra. Du får viden om, hvilke muligheder de nye tilbud og services giver – men også om risikoen ved at vælge de nyeste løsninger fra. Samtidig får du senest opdaterede indsigt i SAPs egne planer for de kommende 2-3 år.

13. april 2023 | Læs mere


Digitale forretningsprocesser 2023

Virksomhedens digitale processer er fuldkommen afgørende for, hvor hurtigt du kan transformere forretningen, udvikle nye forretningsmuligheder skabe overblik og rapportere effektivt, hurtigt og retvisende. Samtidig er de digitale processer – i tæt samspil med dine systemløsninger – afgørende for samarbejdet med partnere og leverandører – og for den oplevelse og værdiskabelse, du tilbyder ansatte og kunder. Herunder for ambitionerne om at skabe og tilpasse de muligheder, der karakteriserer en moderne arbejdsplads.

18. april 2023 | Læs mere


Digital bæredygtighed - den grønne transformation er over os

Kom med, når vi i giver et overblik over, hvordan nogle af de mest innovative it-selskaber går til bæredygtighed som forretningsområde - og hvorfor de har valgt at sætte ind på netop bæredygtighed som område. Du får også indblik i, hvordan innovative virksomheder udvikler teknologier direkte rettet mod øget bæredygtighed - og inspiration til, hvordan du selv kan komme videre med bæredygtigheden og blive en del af det spirende kæmpemarked for bæredygtighed - en af verdens for tiden tungeste dagsordener.

25. april 2023 | Læs mere