Artikel top billede

Udstilling: Oplev en verden i størrelsesforholdet 1:32

Landets bedste modeljernbanebyggere mødes til træf i den kommende weekend, når Danmarks Tekniske Museum åbner dørene for årets modeljernbanetræf med en gigantisk samling spor og kørende materiel. Træffet er modelklubbernes og private entusiasters årlige samling, hvor der dystes på teknik, detaljer og skinnende togsæt

Det unikke ved modeljernbanetræffet er, at det er hobbyfolket selv der står for udstillingerne.

Entusiasterne står til rådighed for spørgsmål, og viser selv hvad deres modeller kan, og hvordan de bygger de mange meter bane med bjerge, broer og byer.

Medlemmer fra mere end 10 klubber deltager, og de fremviser både de helt små miniaturebaner og kæmpe anlæg med bjergkæder, tunneller, komplekse forløb med mange tog og lange vognsæt.

Klubberne tager også deres værksteder med og demonstrerer, hvordan de helt små figurer og detaljer bliver fremstillet med pincet, maling og fingersnilde.

Museets egen, rigtige togbane kører også hele weekenden.

Årets modeljernbanetræf finder sted den 12. og 13. september på Danmark Tekniske Museum fra kl. 10 til 17. Der er kun adgang med forudbestilt billet, som kan købes på https://tekniskmuseum.billet.dk/

Entré koster 95 kr. og er gratis for børn under 18 år. Yderligere information kan ses på www.tekniskmuseum.dk. Prisen for en tur med museets minitog er 25 kr. pr. person.

Danmarks Tekniske Museum ligger i Helsingør, ca. 40 minutters kørsel fra København. Busserne 802 og 353 stopper nær museet.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Computerworld Summit 2021

En moderne digital vindervirksomhed bringer nye teknologier i spil, skaber digital innovation, udnytter data som styringsværktøj og ser verden som én stor markedsplads. Men succes kræver, at du ved, hvor den dyre teknologi kan gøre den største forskel i forretningen. Den kræver, at du ved i hvilken retning den øgede politiske regulering af teknologi og data bevæger sig hen. Og den succes kræver, at du kan udnytte teknologien til at automatisere og skalere til gavn for bundlinjen og budgettet.

26. oktober 2021 | Læs mere


Sats på DevOps og få mere kvalitet og hastighed i både udvikling og drift

Der er mange potentielle gevinster at hente ved at satse på DevOps. Rigtig mange danske virksomheder er allerede i gang. På denne konference får du et indblik i mulighederne med DevOps og gode råd, der kan sikre dig succesen.

02. november 2021 | Læs mere


CIO Trends 2021: Sådan ser teknologiradaren ud hos Danmarks bedste CIOs

Teknologien i virksomheder spiller i den grad en større og større rolle, hvor vi er nødt til at stille endnu større krav til, hvordan vi udnytter den, og hvilke muligheder den giver. Spørgsmålet er dog, hvordan man formår at lede en virksomhed, der konstant skal forholde sig til teknologiens forandringer.

16. november 2021 | Læs mere